Többek között a Yahoo! News is megírta annak a kórházi nővérnek a beégését, aki Ohióban előadta, hogy megtudta, hogy a covid-oltástól mágnesessé válik az ember. Az eseményt egy, a vakcinákkal kapcsolatos törvényjavaslat megtárgyalása céljából szervezték, és a nő szót kért, utalva az előtte szólóra, aki szintén egy összeesküvés-elméletet propagált. Elmondta, hogy megtudta, hogy a vakcinák mágneses töltésű részecskéket tartalmaznak, ezért a beoltott emberekre rátapadnak a fémtárgyak. Mindezt demonstrálandó először egy kulcsot tett a dekoltázsába, majd a nyakára – a videón látható, milyen eredménnyel.

Magyarázzák meg, hogy miért tapad hozzám a kulcs!

– mondja az asszony, miközben a kulcs folyamatosan leesik róla, ő pedig visszateszi. A nővér a kulcson kívül egy hajcsattal is próbát tesz, az szintén nem tapad hozzá a nő nyakához.

A nyakamhoz is tapad. Na szóval ha valaki meg tudná ezt magyarázni, az nagyon jó lenne. Van kérdés?

Zárja a demonstrációt a nővér, teljességgel figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy sem a kulcs, sem a hajcsat nem tapadt hozzá a nyakához. A videón a nővér mögött ülő, a kép jobb oldalán látható nővér arckifejezéseit is érdemes figyelni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy konteóhívő kórházi nővér kamerák előtt próbálta demonstrálni, hogy mágnesessé vált az oltástól

Az ohiói asszony bemutatná, hogyan tapad a nyakához egy kulcs és egy hajcsat a mágnesesség miatt - de a tárgyak természetesen nem tapadnak hozzá.

0 · Jun 11, 2021 06:36pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments