Sokakból heves indulatokat váltott ki az a Facebookon megosztott videó, amelyben egy kétségbeesett, gyászoló édesapa a lánya tragikus halálával szoros összefüggésben  említi Zsidró Tamás és Hajas László nevét. A férfi a mesterfodrászokat tette felelőssé  gyermeke haláláért .

Az édesapa a videóban azt állítja: tavaly októberben az elsőszülött gyermeke, Júlia azután vesztette életét a győri kórházban, hogy munkáltatója a koronavírus elleni harmadik oltás felvételét követelte tőle.

A lány a felvételen elmondottak alapján egy neves, bécsi cégnél dolgozott, az apa állítása szerint Hajas–Zsidró egyik hajszobrászaként.

Miután azonban felvette a harmadik oltást, szétrobbant a tüdeje.

A közösségi médiában terjedő videóhoz többen vádló kommenteket fűztek, a lány haláláért elégtételt követelnek. Zsidró a Story magazinnak tisztázta a helyzetet.

Rettentően sajnálom, hogy az úrnak meghalt a kislánya, de nekünk ehhez az ég világon semmi közünk sincs. Megszoktuk, mi közszereplők, hogy taposnak minket, de azért álljon már meg a menet! Az, hogy gyilkosnak neveznek, egyszerűen túlmegy minden határon. Nagyon rossz érzés és szíven üt ez az egész, mert azt gondolom, sok éve pozitív szereplője vagyok a bulvárnak

– magyarázta Zsidró Tamás, aki nem szeretné, ha bárki komolyan venné a videóban elhangzott állításokat.

Kezdjük ott, hogy nincs olyan, hogy Hajas–Zsidró Szalon se Bécsben, se máshol. De külön-külön Zsidró vagy Hajas Szalon sincs Bécsben. Egyikünk sem tud róla, hogy bármelyik pesti vagy budai szalonunkban ilyen nevű alkalmazott valaha is bejelentett munkaerő lett volna. Az üzletekben pedig nem tettük kötelezővé a koronavírus elleni oltást. Jogkövetők vagyunk, ezt várjuk el az alkalmazottainktól is, de se többet, se kevesebbet. Ez az egész eset pedig már ott sántít, hogy az úr elmondása szerint októberben történt a tragédia, amikor még szó sem volt harmadik oltásról

– tért ki a részletekre a sztárfodrász.