A 24.hu értesülései szerint kokaint talált a rendőrség a múlt pénteken elhunyt Berki Krisztián IX. kerületi otthonában. A dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adta el a drogot a 41 éves korában elhunyt médiasztárnak, a rendőrség időközben őrizetbe vette.

A 24.hu a büntetőeljárás kapcsán megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK), ahonnan azt a választ kapták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását

– közölték a lappal.

Azt írják, hogy a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.

Egy 48 éves budapesti férfit is kihallgattak kábítószer birtoklásának gyanúja miatt. A férfitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Mint írják, további gyanúsítások várhatók az ügyben.