Sztárvendégekkel és a paranormális szakértőivel közösen fedezi fel Amerika legnagyobb rejtélyeit, kísértetjárta helyszíneit és természetfeletti jelenségeit Kesha a Discovery Plus legújabb sorozatában.

A július 8-án debütáló Conjuring Kesha, azaz a Szellemidézés Keshával című hat részes sorozatot még 2021-ben jelentették be, első előzetese múlt pénteken jelent meg. Íme:

A természetfeletti számomra teljesen természetes. Az ismeretlent megéri felfedezni. Induljunk!

– mondja a kisfilm egy zöld szempárt és egy Ouija táblát mutató képkockája között a 35 éves énekesnő, akinek nem ez lesz az első kitérője a másvilág rejtelmeibe. Legutóbb 2020-ban indított egy természetfeletti témákat feszegető podcastet Kesha és a hátborzongatók címmel, 10 évvel ezelőtt pedig azt állította, hogy lefeküdt egy szellemmel.

A sorozat első két epizódját egymás után mutatják be, a maradék négy részt pedig heti bontásban. Ez idő alatt olyan celebritások segítik Keshát a szellemvadászatban, mint Whitney Cummings komikus, Big Freedia rapper, és a A Nagy Ő női változatának, a The Bachelorette 12. évadának főszereplője, Jojo Fletcher. A stáb többek között ellátogat a Tennessee-beli, egykori Brush Mountain Állami Büntetés-végrehajtási Intézetbe, a William Westerfeld Házba Kaliforniába és a Trans-Allegheny Elmegyógyintézetbe West Virginiába.