A szeme láttára nyelte el a szerelmét a tenger, ám mára megtanult együtt élni élete legtragikusabb eseményével Blága Tünde. A 2019-es Miss Earth Hungary győztese másfél évvel ezelőtt vesztette el a szerelmét: éppen Tenerifén nyaraltak, amikor a férfit elragadta a tenger.

Az erdélyi származású szépségkirálynő azt mondja, benne volt a pakliban, hogy ő is meghal. A modell, aki erdélyi lányként korábban Romániát és Magyarországot is képviselhette a szépségversenyeken, melyek többségét meg is nyerte, először mesélt az egész életét megváltoztató eseményről: olasz párjával 2020. december 29-én, az újévet ünnepelték, amikor a tengerparton állva a férfit elsodorta egy hullám.

Folyamatosan gyötörtek az álmok, ha lehunytam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, a szemem láttára történt. Én is meghalhattam volna

– magyarázta a Fókusz riportjában Blága, hozzátéve, ebben a nehéz időszakban családja ad neki erőt.

Nagyon mélyen voltam, kerestem az utam, nem találtam a vigasztalást. Abban a pillanatban, amikor az emberrel egy ilyen történik, mindig mindent negatívan lát, én meg alapvetően egy pozitív személy vagyok, viszont idő kellett ahhoz, hogy összeszedjem magam, és rájöjjek arra, hogy ezen tényleg nem tudok változtatni, és el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a jóisten ezt az életet szánta

– fogalmazott.

A most 26 éves szépségkirálynő közel egy évig alkotott egy párt olasz szerelmével. Mint mondja, a férfi egy életvidám ember volt, aki mindig a tenyerén hordozta őt.

Mi tényleg együtt terveztünk. Nagyon rossz érzés, amikor az ember elképzeli az életét maga előtt, és ez egyik pillanatról a másikra megszűnik létezni

– mondta Blága, aki sokáig nem volt nyitott arra, hogy új párt keressen magának. Mint kiderült, körülbelül három hónappal ezelőtt kezdte el azt érezni, hogy most már nyitott lenne egy új szerelemre. 

Még a szépségiparba sem vágyott vissza, ám barátai unszolására végül mégis jelentkezett egy versenyre, melyet 2021 nyarán meg is nyert. A korona 43 lány közül került az ő fejére.