Hirtelen több százezer új követőre tett szert az Instagram-oldalán Vasvári Vivien, akit emiatt azzal vádoltak meg, hogy pénzt fektetett abba, hogy követőtábora minél népesebb legyen.

A Ripost szerint alig pár hónap leforgása alatt majdnem 400 ezer új profil követte be a kétgyermekes anyukát.

„Nemrég feltűnt, hogy Viviennek napról napra több követője van, és nem 1-2 emberre gondolok, hanem százezrekről beszélünk. 600 ezerről gyorsan 1 millióra ugrott fel a mérő az Instagramján. Nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges, bár nyilván én is hallottam arról, hogy pénzért lehet növelni a követőszámot. Bármi is történt Vivi oldalán, szerintem furcsa, hogy alig pár hónap leforgása alatt majdnem 400 ezer új profil követte be őt. Egészen pontosan 4 hónappal ezelőtt még 828 ezren állt a mérő, 2 hete ez a szám 980 ezerre ugrott, ma pedig 1,1 milliónál tart az oldal, míg az influenszer listán csupán 637 ezer követője van” – hívta fel a lap figyelmét az egyik olvasó.

A modell-üzletasszony, 2017-ben, a Feleségek luxuskivitelben című műsorral robbant be a köztudatba, eddig is előkelő helyet foglalt el a legtöbb követővel rendelkező magyar Instagram-sztárok top tízes listáján. 

Egy Instagram-figyelő oldal, a Modash szerint azonban az egykori élsportoló 1,1 milliós követőtáborának 19,89 százaléka „fake”, azaz kamukövető.

A lányának is van Instagramja

Vasvári Vivien a lányával, Arianával is megosztja a közösségi médiában szerzett tapasztalatait. A médiaszereplés iránt is érdeklődő kislánynak saját Instagram-oldala is van. Az édesanya, aki fontosnak tartja megtanítani Arianát az internethasználatra, jobbnak látta, ha maga regisztrálja fel őt a közösségi platformra.

„Jöttek a kommentek, én pedig jobbnak láttam, ha inkább megszüntetjük a legújabb profilját, amit együtt hoztunk létre. A régi, amit szintén én kezeltem, már nem is működik, de tele volt Ariana cuki fotóival. Megbeszéltük, ha önálló felületet szeretne, nincs kifogásom ellene. Inkább tudjak róla, mint hogy kamu néven hozzon létre valamit, amibe nincs beleszólásom. Abban a korban van, amikor már ért hozzá, hogyan kell az ilyesmit létrehozni. Rengeteg ismerősöm van, akik azt sem tudják, milyen név rejti a saját gyereküket, így tehetetlenek, nem tudják kontrollálni a feltöltött tartalmakat sem. Nem szeretnék ebbe a hibába beleesni (...) Okostelefonja is ezért van, semmi kivetnivalót nem találok ebben. Pontosan tudom, hogy milyen tartalmakat és kiket követ. Persze attól, hogy

neki most nagyon tetszik ez a világ, még bízom benne, hogy nem lesz influenszer belőle.

De ha hobbiként később mégis szeretne ezzel foglalkozni, abban is támogatni fogom” – mondta korábban a Story magazinnak Vasvári.

Ezeket a magyar sztárokat követik a legtöbben

A statista.com szerint 2022 márciusában így nézett ki a top tízes lista. Mára ez a lista sokat változott, ezért árójelben azt is feltüntetjük, hányan követik ma az alábbi hírességeket.

  1. Palvin Barbara – 16 millió 724 ezer (ma 18,7 millió)
  2. Dzsudzsák Balázs – 1 millió 2 ezer (ma 1,6 millió)
  3. Enji Night – 1 millió 1 ezer (ma 1 millió 17 ezer)
  4. Andy Csinger – 716 ezer (ma 719 ezer)
  5. Hódi Pamela – 613 ezer (ma 645 ezer)
  6. Vasvári Vivien – 611 ezer (ma 1,1 millió)
  7. Kulcsár Edina – 608 ezer (ma 644 ezer)
  8. Polla – 607 ezer (ma 612 ezer)
  9. Varga Viktória – 598 ezer (ma 606 ezer)
  10. Kasza Tibi – 579 ezer (ma 573 ezer)

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)