Nem lehet könnyű ismert szülők gyermekeként felnőni, s bár sokan bántották, Schobet Lara már nem látja hátrányát annak, hogy édesanyja, Rubint Réka és édesapja, Schobert Norbert komoly hírnévnek örvend. A fiatal lányt az évek alatt sokszor bántották családja miatt, ám mára megtanult nem foglalkozni az őt és szeretteit becsmérlő megjegyzésekkel.

A fiatal lányt az évek alatt sokszor bántották családja miatt, ám mára megtanult nem foglalkozni az őt és szeretteit becsmérlő megjegyzésekkel.

„Én hátrányát azért nem látom már. Apa azért sokszor nehezítette meg a helyzetünket a kommunikációjával, az nehezebb volt, de én igazából csak előnyét találom ma már. Én nem vagyok ilyen palizós típus, de ebben látok hátrányt: azt érzem a férfiaknál, hogy félnek megközelíteni. De igazából mindenben előnyét élvezem: sokkal több lehetőségem van, én

ezzel nem élek vissza, hogy ismert vagyok, csak kihasználom.

Mármint, minden lehetőséggel élek, ami elém kerül” – szögezte le Balázsy Panna podcastműsorában a fiatal lány, aki többek között arról is beszélt, hogy szívesen lépne majd a jövőben anyja, Rubint Réka nyomdokaiba. Mint mondja, szívesen átvenné tőle a „fitneszbizniszt”.

„Jelen pillanatban mindenképp szeretném átvenni tőle ezt az egészet.

Anya egy kicsit vissza szeretne vonulni.

Nem teljes mértékben, de ő inkább ilyen motivációs dologba szeretne átmenni, mert már ő sem húszéves, és érzi, hogy tényleg visszább kell egy kicsit venni, mert nem tudja ezt élete végéig csinálni. Én természetesen ebben segíteni szeretnék neki, most el is kezdtem egy edzőit, úgyhogy már tanulom” – magyarázta az influenszer, a Sztárban sztár leszek! harmadik szériájának online riportere.

A teljes beszélgetés itt is elérhető:

Arról, hogy milyen ismert szülők gyermekeként felnőni, korábban Schobert Lara öccse, ifjabbik Schobert Norbert is nyilatkozott. Norbika, aFarm VIPlegutóbbi évadának győztese elárulta: csak nagyon kevés igaz barátot tudhat magáénak, mivel nehezen bízik meg másokban. Attól tart ugyanis, hogy csak érdekből barátkoznának vele.

„Saját tapasztalatból mondom, hogy amikor valamilyen összeesküvés-elmélet folyik ellenem, akkor hirtelen megugrik a követőim száma, és nagyobb látogatottsággal futnak az oldalaim a közösségi médiában. Szóval tényleg igaz az a mondás, hogy a negatív reklám is reklám, bár tény, hogy nem mindenki bírja a kritikát. Én egyáltalán nem foglalkozom a negatív megjegyzésekkel, sőt mint mondtam, inkább úgy vélem, hogy azok is csak az én malmomra hajtják a vizet” – nyilatkozta korábban a Story magazinnak.

(Borítókép: Schobert Lara. Fotó: TV2)