Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  •  Az 54 éves Jennifer Lopez egy átlátszó, csillogó kövekkel díszített ruhában jelent meg az idei MET-gálán, ezzel ő volt az egyik legmerészebb híresség az este.

Ha kíváncsi arra, hogy a többi sztár, hogyan csillogott a Met-gálán, akkor tekintse meg összeállításunkat!

  • Sokakhoz hasonlóan Stahl Judit lánya is most ballagott. Az egykori tévés közzé is tett egy bejegyzést a Facebookon az eseményről. Az anya-lánya fotón Hanna hatalmas virágcsokrot tart a kezében, az oldalán hagyományos tarisznya, míg az öltözéke a klasszikustól némileg eltérő piros színben pompázott.
  • Stohl András legidősebb lánya Stohl Luca tette közzé azt a fotót, amelyen a színész családapa egykori felesége, Éva is szerepel. Az asszony Lucával és Rebekával, valamint az unokájával mosolygott együtt az Instagram-fotón.
  • L.L. Junior egyszer már lebukott a közösségi médiában azzal, hogy megengedettnél nagyobb sebességgel hajtott. Akkor a rendőrségi vizsgálat eredményeképpen bírságot kellett befizetnie, ám a jelek szerint ez nem tántorította el attól, hogy újra megszegje a szabályokat. A rapper ezúttal is magát buktatta le, mikor az Instagram-oldalán megosztotta, hogy éppen mennyivel száguld. A 24 órán át elérhető videó már törlődött az Instagramon, de a Redditen továbbra is elérhető. A kommentelők azt kifogásolják, hogy miért van még jogosítványa az énekesnek ezek után. 
l.l.junior megint büszkén vállalja , hogy szabálytalan.
byu/Feisty-Ad7030 intalk_hunfluencers
  • Nemrég járta körbe az amerikai sajtót a hír, miszerint Britney Spears-t félmeztelenül, egy párnát szorongatva, mindössze egy takaróval a vállán és mezítláb kísérték ki a mentősök az egyik Los Angeles-i szállodából. Az énekesnő a hírek szerint megsérült, ezért hívtak mentőt hozzá a szemtanúk hajnali egy óra körül. Spears az eset után kirakott az Instagram-oldalára egy magyarázatot, amelyben azt állítja, hogy a mentősök illegálisan vonultak ki hozzá, és édesanyja keze is benne lehetett a dologban. 

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Jeffrey Mayer/Getty)