A híres nő pasija rovat egy újabb izgalmas poszttal gyarapodik ma, ugyanis a hosszú hétvégén Liv Tyler és kedvese Miamiben pont arra a strandra tévedt, ahol a jelek szerint általában állomásozik egy paparazzó. A mesei szépségű, 37 éves színésznőről tavaly nyár óta lehet tudni, hogy David Beckham egyik jó haverjával jár, és nem sokkal később teherbe is esett tőle.

Szóval a szóban forgó illető ez a bizonyos David Gardner, aki maga is focistának indult, de aztán inkább sportügynök lett belőle, így haverja fizikumával nem igazán rendelkezik, vagyonuk viszont valószínűleg összemérhető.

A pár közös babája februrárban született meg, és elég vicces belegondolni, hogy a nagypapa, egyben Gardner apósa az a Steven Tyler, akit a bizarrul öltözködő heteró férfiak közül olvasóink a legmenőbbnek szavaztak meg. A képre kattintva megnézhet tíz jó képet erről a bizonyos sportügynökről, a poszt legalján pedig megmondhatja, hogy ön is ilyen pasit képzel-e egy annyira jó csaj mellé, mint Liv Tyler. David Gardner 38 éves.

338
297