Még mindig az amerikai Dancing With the Stars celebes-táncos vetélkendőreality huszadik évadát fejjük érdekességekért, mert szeretnénk még egy külön posztot a harmadik helyezettnek: Noah Gallowaynek. Ő a Randiblogban szóba került már egyszer, ugyanis élő adásban kérte meg barátnője kezét – hát most jöjjön róla néhány további érdekesség és főleg fotó.

A képek alapján nyilván azonnal sejteni lehet: Galloway a seregben szolgált. 2001-ben vonult be, 2005-ben sérült meg: elvesztette a bal karját és a bal lábát. Innentől kezdve régen a hadirokkantsági karrier jutott kivétel nélkül mindenkinek, de a XXI. században sokan nagyot fordítanak az életükön a felépülés után, és igen, Gallowayből is edző lett, aztán pedig modell, így jutott be a Dancing With the Starsba.

Ezek a rendkívüli fotók a döntőben készültek róla, de ha önnek ennyi nem elég, jól teszi, ha körülnéz az Instagramján is. Szavazni ezúttal is lehet, kérjük klikkeljen a poszt legalján a bugyis csíkra vérmérsékletének megfelelően! Noah Galloway 33 éves.

709
1040