Melissa Dohmét tavaly mutattuk be a Randiblog olvasóinak. Talán ön is emlékszik a történetre: ez az amerikai lány még 2012-ben szakított egy sráccal, aki képtelen volt feldolgozni a szakítást. Annyira, hogy amikor a lány beleegyezett, hogy még egyszer utoljára találkozzanak, ez a bizonyos Robert Burton megölelte, aztán pedig rátámadott, megütötte és 32-szer szúrta meg. Aztán otthagyta. A csodával határos módon a mentők időben értek oda, Dohmét helikopterrel szállították kórházba, kétszer is újra kellett éleszteni, szinte teljesen új arcot kapott, de felépült. Azóta is a családon belüli erőszak áldozataiért kampányol.  

Már tavaly is lehetett tudni, hogy Dohme összejött az egyik mentőssel, aki kiérkezett érte a rohamkocsival. Az illetőt Cameron Hillnek hívják, és képzeljék, továbbra is az általa megmentett lányba szerelmes. Sőt, nemhogy szerelmes belé, a héten egy baseballmeccsen féltérdre ereszkedett előtte és megkérte a kezét a stadion teljes közönsége előtt. Az alábbi videón meg is lehet nézni a jelenetet.

Önnek ennyi elég is volt a lánykérésekből? Reméljük, nem, mert mutatunk még kettőt, hiszen hármasával szoktuk őket posztolni. A másodikra a Dancing With the Stars című amerikai táncos celebrealityben került sor. Itt versenyez most bizonyos Noah Galloway, aki hivatásos katona is volt meg modell is. Ő fogta és ott az élő adásban megkérte a barátnője kezét, az egész a műsorvezetőnő reakciója miatt a legjobb.

A harmadik videó pedig piapromó, de annak nagyon jó. Az Absolut cég egy amerikai nőnek segített, hogy meglepje a barátnőjét egy elképesztően romantikus lánykéréssel. Strand, naplemente, gyerekkori és fiatalkori emlékek... Amanda azt hitte, hogy azért jött a tévéstáb, mert melegpárokról készítenek dokumentumfilmet, de arról fogalma nem volt, hogy aznap megfogják kérni a kezét és megjelenik az egész családja is. Ha minden reklám ilyen lenne, kifejezetten szeretnénk reklámokat nézni.

Kommentálná? A Facebookon tegye!