Ugye ön is szereti a buborékfóliát pukkantgatni stresszoldóként? A Jujimufu becenéven ismert erőművész szintén, és ő nem az a típus, aki azt várja, hogy mások valósítsák meg neki az álmait, ezért kibélelte magának a teljes nappaliját ezzel a csomagolóanyaggal. Aztán fogta magát és...

Végülis annyira nem is fura, hogy valaki ennyire beizgul egy buborékfóliával kibélelt szobától, de tudni kell, hogy Jujimufu, vagyis eredeti nevén Jon Call mindig ilyen fordulatszámon pörög. Mondjuk az Instagramja szerint játszótérre/edzőparkba is úgy megy, hogy előtte bedönt egy bögre kávét.

A post shared by Jon Call (@jujimufu) on

Sőt, Jujimufu át is adja a benne túltengő energiát másoknak, egyik hobbija ugyanis, hogy embereket emel fel a feje fölé, aztán elhajítja őket. Ez a videócska azt mutatja meg, hogyan repülnek tovább azokat, akiknek Jon Call adja meg a kezdőlökést.

A post shared by Jon Call (@jujimufu) on

Nézni is kimerítő, de azért reméljük, egy szavazatra azért maradt ereje! Csak előbb még tekintse meg az alábbi összehasonlító videót, ami mutatja, hogy a fiatalember mennyit gyarapodott 2003 óta.

A post shared by Jon Call (@jujimufu) on

301
373