Pusztai Olivér most szerepel először a Kockahas blogban, ami miatt egy kicsit szégyelljük magunkat, mert ha van valaki, aki ebbe a rovatba való, akkor az nyilván ő. Na de végre mi is megtaláltuk az Instáját és rögtön írtunk is neki pár kérdést, ő pedig készségesen válaszolt nekünk.

Első blikkre annyit tudtunk meg róla az Instagramja alapján, hogy modellkülsővel rendelkezik, aminek megfelelően dolgozott is modellként, illetve a szakterületei az életmód és a divat. Ebben a témában ír és készít videókat Stíler című blogra, ami rengeteg mindent tartalmaz öltözködésről és szépségről, szóval mi direkt másféle kérdéseket küldtünk neki. Nézzük, miket válaszolt!

Hány éves korodtól meddig modellkedtél? Utólag mit mondasz, mit adott neked ez a tapasztalat?

20 évesen kezdtem el modellkedni, amikor Londonban megállított egy ügynökség menedzsere, hogy dolgozzam nekik. Nem vettem komolyan, végül addig erősködött, hogy belevágtam a modellkedésbe. Utána 6 évig dolgoztam Milánóban és onnan utaztam a távol-Keletre és Európa nagyobb városaiba.

Alapvetően szerettem modellkedni, pont az utazások miatt. Sok kultúrát megismertem, érdekes emberekkel találkoztam és persze jó munkáim voltak. Viszont ez a piac nagyon felszínes és kis túlzással csak a külsőségekről szól. Mondhatnám úgy is, hogy egy húspiac, amit egy multimilliárdos iparág mozgat. Ennek a legalján, modellként lenni nem mindig fenékig tejföl, de ha az ember megtanulja, hogy hol a helye és alázatos, akkor sok mindent ki lehet hozni belőle. Én tudtam, hogy a modellkedés az életem egyik állomása, amit igyekeztem jól kihasználni, majd továbbléptem. Hazajöttem és elmentem egyetemre tanulni.

Mióta sportolsz és mit?

Gyerekkoromban kezdtem a versenysportot. Anyukám és apukám is sportoló volt, ők szerették volna, hogy én is elkezdjek mozogni, mert a sport nagyon jól formálja a jellemet és a testet is persze. Igazuk volt. Öttusáztam és műugrottam összesen 13 évig.

Van olyan sport/mozgástípus, amit kifejezetten nem szeretsz?

Az úszást és a futást nagyon utálom. Nyilván mert az öttusa miatt a fél gyerekkoromat medencében és futópályán töltöttem.

A post shared by Pusztai Oliver (@oliver_pusztai) on

Ha egyvalamit varázsütésre megváltoztathatnál a testeden, mit változtatnál meg?

Hmmm ez jó kérdés! Minél többet gondolkodom rajta, annál inkább bővül a lista. Régebben betegesen figyeltem arra, hogy tökéletes legyek, hogy minden izomcsoport szépen legyen kidolgozva. De rájöttem, hogy az izmos hát és a kockahas nem minden. Vannak fontosabb dolgok is az életben, mint állandóan azt nézni, hogy hol és mit tudnék a testemen változtatni. A test csak egy sejttársulás, ami az öregedéssel szépen lassan leépül. Ma már igyekszem a belső értékekre koncentrálni, ami viszont öregkoromra is megmaradnak. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a testem, kemény diétát és edzéstervet kell követni, ami rengeteg lemondással jár, és tudom, hogy attól nem lennék boldog, mert minden örömet elvenne az életemből. Ennyit nem ér egy „tökéletes” test.

De a kérdésre a válasz: a lában nagyon lassan nő és rengeteget kell rá edzeni. Egyszerűen ilyen típus vagyok. Egy-két kiló izom jól jönne a combomra és a vádlimra...

Mikor ettél utoljára pizzát?

Nem tudom, de Mekit szoktam enni. Imádom a Big Macet! Főleg buli után a hazaúton...

A post shared by Pusztai Oliver (@oliver_pusztai) on

És ezek után nem fogjuk nézőinket mégse teljesen stílus-, illetve divatkontent nélkül hagyni, ezért alább álljon itt egy videó is a Stíler csatornájáról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tudtam, hogy a modellkedés az életem egyik állomása

Pusztai Olivér öttusázott, műugrott, aztán modell is volt, most pedig stílustanácsadó, elképesztően erős Instagrammal.

107 · Nov 02, 2017 01:30pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
1426
2097