Semmi apropója nincs, hogy pont most vettük elő Christian Boevinget, de bízunk benne, hogy senki nem fogja bánni, hogy megmutatjuk ezeket a képeket, mert akár csak kordokumentumként nézegetni őket is lenyűgözően érdekes. Érdekes és elég vicces. Christian Boeving egy testépítő, aki 2000-ben a Playgirl című, férfivetkőztetős újságban szerepelt. A magazin címoldalán ebből a sorozatból szerepelt egy kép, aminek egy másik verziója látható alább a képösszeállításban.

Christian Boeving szerepelt pár játékfilmben, de sajna eléggé úgy tűnik, hogy minél nagyobb szerepe volt neki az alkotásban, annál kisebb sikert ért el a mű. A Magic Mike XXL-be is beválogatták, de aztán a jeleneteit kivágták a film végleges verizójából.

Christian Boeving szerepelt azért egy igen elismert filmben is, csak az nem játék-, hanem dokumentumfilm. A címe Bigger, Stronger, Faster*, és a címben a csillag azt jelenti, hogy az eredményt a benne szereplők kis segítséggel érték el: anabolikus szteroidok használatával. Boeving ebben a filmben bevallja, hogy 16 éves kora óta használ ilyen szereket.

Hát kábé ennyit érdemes tudni Christian Boevingről, ha frissebb képeket is szeretne róla látni, esetleg a Facebookját tudjuk ajánlani. Ha pedig még nem nézte meg a fotókat, kattintson az alábbi képre!

444
645