GettyImages-904010532

Egy drogos melegfilm után ő lesz a herceg a Demóna 2-ben

2018.06.17. 15:09

A 2017-es díjkiosztószezon favoritjai közül én a Szólíts a nevedent és a Lady Birdöt láttam. Tegnap pedig a Netflixen szembejött egy Beach Rats című film, ami szintén 2017-es, és amiről az első tíz perc után egyértelmű volt, hogy olyan alkotásról van szó, ami mintha a fent említett két filmnek a hibridje lenne. A Szólíts a nevedenre abban hasonlít, hogy a főszereplője szintén egy hallgatag, karizmatikus, vékony, tizenéves srác, aki vele egykorú lányokkal és nála idősebb férfiakkal kavar.

A Lady Birdre pedig abban, hogy jó.

További hasonlóságok a Lady Bird és a Beach Rats között:

  • olyan érzelmeket ábrázolnak visszafogottan, mégis elsöprő erővel, amiket nemcsak filmszereplők éreznek, hanem élő emberek is;
  • lefegyverző őszinteséggel mutatják be azt, hogyan keresi az ember saját magát kamaszkorában a világ által felkínált szereplehetőségek között;
  • mindkettőt nő rendezte.

A Beach Rats azonban egy nagyon sötét, szomorú, fülledt, rengeteg droghasználatot bemutató és helyenként pornográfba hajló film – talán ez utóbbi kettő miatt lehet, hogy a mozikban nem igazán aratott különösebb sikert, pedig nézzék csak, milyen gyönyörű a trailerje!

Azért támadtam be pont a Kockahas blog nézőit ezzel a filmajánlóval, mert a Beach Rats főszereplője egy fiatal, brit színész, akiről feltehetőleg a jövőben többet is fogunk hallani, szóval érdemes megismerkedni vele mondjuk már most. Szerepelt a Trust című tévésorozatban is, ami a Getty család történetét dolgozza fel, és benne lesz a Demóna című mesefilm folytatásában, amiben egy herceget fog alakítani.

A fiatalember neve Harris Dickinson, most június közepén töltötte be a 22. életévét, és persze van Instagramja, ilyen fotókkal.

A következő kép minden bizonnyal a Beach Rats forgatása közben készült.

A post shared by @harrisdickinson on

Na a Beach Ratsben minden van, csak nyálas romantika nem. Na de majd ha herceget alakít Dickinson, a Demóna 2-ben talán lesznek ilyen jelenetek, mint az alábbi fotón.

Wicked sick but also gr8 personality

A post shared by @ harrisdickinson on

Az alábbi posztban három kép található, amikkel azt mutatja meg, hogyan fogyott kb. 13 kilót a Trustban alakított szerep kedvéért. Hozzáteszi, hogy senkinek nem ajánlja az ilyen drasztikus súlycsökkentést, amivel nem nehéz egyetérteni.

Dickinsonról azt lehet még tudni, hogy majdnem elment tengerészgyalogosnak, de aztán úgy döntött, hogy mégiscsak megpróbálkozik a színészi pályával. Egyelőre úgy néz ki, jó döntés volt. A Beach Rats egyik promóképét hagytuk utoljára.

746
564