A nyár egyik nagy tévés sikere a Sharp Objects (Éles tárgyak) című könyvből készült sorozat volt az HBO-n Amy Adams főszereplésével. A sorozat szereplőgárdájából kitűnik egy fiatalember, aki mintha arra született volna, hogy legyen kiről írni a Kockahas blogban. Taylor John Smithnek hívják az illetőt, és annyira tipikus jóképű amerikai, hogy az szinte fáj. Nem szerepelt még túl sokat, saját Wikipédia-oldala sincs egyelőre, a következő sajtófotókat bírtuk összegereblyézni róla.

Na de a jóképűség önmagában nem elegendő egy kimerítő jellegű Kockahas-poszthoz, szóval nézzük gyorsan Taylor John Smith Instagramját, ami félmeztelenkedési szempontból kevésbé lesz meglepő azoknak, akik látták a Sharp Objects szex(i)jeleneteit!

Taylor John Smith Instagramjában az viszont mindenképpen figyelemre méltó, hogy a fiók mennyi bibliai idézetet és vallásos gondolatot tartalmaz. A mottó például Márk evangéliumából az a mondat, hogy

Minden lehetséges annak, aki hisz!

...de azért belefér egy-két olyan poszt is néha, mint az alábbi.

Taylor John Smith egyébként az instán linkelt, mérsékelten érdekes interjúja szerint eredetileg tengerészgyalogos akart lenni, de aztán végül színész lett, ami egy további közös pont ezzel az angol kollégájával, Harris Dickinsonnal, akivel külsőre nagyjából egy karakternek tűnnek, akár testvéreket is simán játszhatnának.

Olyan hálás vagyok, hogy Isten megáldott a történetmesélés ajándékával, és azzal a lehetőséggel, hogy ezt az ajándékot az ő dicsőségére használhatom

– írja Taylor John Smith az öncsonkítást, gyilkosságot, alkoholizmust, droghasználatot, mentális zavarokat és promiszkuitást tartalmazó Sharp Objects kapcsán.

327
311