Egy győrújbaráti férfi, Panajoth-Fehér Dávid volt a legnézettebb kínai társkereső műsor, a Nagy Ő sztárja. Bár az egykori testépítő, jelenleg saját vállalkozással rendelkező Dávid nem találta meg a műsorban az igazit, azért nem adja fel. Reméli, hogy hamarosan rátalál a nagy szerelem. 

Dávid már több éve él Kínában, ahol saját modell- és művészügynökséget alapított. Nem véletlen a választás: korábban ő maga is fehérneműmodell volt, aki még testépítőversenyeken is eredményeket ért el. 

Dávid egy 450 ezres követőbázisú közösségi oldalt épített fel magának Kínában, ami elég meggyőző volt ahhoz a kínai Nagy Ő szerkesztőinek, hogy őt válasszák a sorozat főszereplőjének, akinek a kegyeiért 24 ázsiai nő versengett. Az adásokat hétről hétre átlagosan 300 millióan nézték, döntő többségben természetesen nők. 

Szeretem az egzotikus szépségű ázsiai lányokat, a szereplők is nagyon csinosak voltak, de őszintén szólva szándékosan nem választottam senkit. Azt mondtam, hogy sajnos a tévé­show-ban nem találtam meg az igazit, de bízom benne, hogy egyszer rám talál a szerelem. Azzal, hogy nem sétáltam ki kézen fogva egyikükkel sem, nem okoztam csalódást a rajongótáboromnak, sőt sikerült nö­velni a számukat

– nyilatkozta Dávid a Blikknek, ám nem keseredett el, amiért pár nélkül távozott. 

Mivel a műsorban kiírták Dávid e-mail címét, már több tízezer levelet kapott a világ különböző pontjain élő lányoktól, akik szívesen megismerkednének vele. Sőt, az egyik hölgy még a repülőjegyét is kifizetné, ha Dávid meglátogatná őt. 

1166
560