Talán ön is látta már azt a tegnapi lapozgatónkat, ami a napokban véget ért Miami Swim Week divatbemutató-sorozaton szereplő női modelleket mutatja be. A képválogatás fényesen bizonyította, hogy a fürdőruhadivat legrangosabb eseményén mennyire ügyelnek a nők sokféleségének bemutatására. Volt:

 1. vékony,
 2. telt,
 3. nagymellű,
 4. kismellű,
 5. nagyhajú,
 6. kishajú,
 7. kopasz,
 8. muzulmán,
 9. kerekesszékes, illetve
 10. terhes modell is.

Nos, ezen a divathéten kisebb számban, de azért feltűntek férfiak is. Tavalyhoz hasonlóan idén megint készítettem egy hasonló képösszeállítást a férfiakról is, ami nagyjából reprezentatívan mutatja, hogy mennyire sokféle férfitípus, illetve férfialkat volt látható ezen a többnapos divatfesztiválon. Az alábbi lista felsorolja az összes férfitípust, amelyet a kifutón vonuló férfiak bemutattak az idén Miamiben:

 1. Kigyúrt, szőrtelen, rövid hajú.

Na jó, azt el kell ismerni, hogy a totál egyenfazonú férfimodellek legalább nem mind voltak fehérek, szóval egy egészen minimális eltérés azért volt a kifutón látható férfiak között. A különbség azonban ennél nem lehetne plasztikusabb: amíg a nőknél az az üzenet, hogy az összes lehetséges testalkat szép, addig a férfiak közül csak azt engedik kifutóra, aki nagydarab, kigyúrt és szőrtelen(ít). Az a tavalyi egy szem plus size férfimodell, úgy látszik, egyelőre nem csinált nyarat Miamiben.

561
339