Luke Evans egy 40 éves, walesi színész-énekes, akit a legtöbben valószínűleg az élőszereplős A szépség és a szörnyetegben láttak Gaston szerepében. Evans a múlt hétvégén az Instagramon az alábbi posztban effektíve bejelentette, hogy kapcsolatban van. Azt írja a képen vele szereplő Rafa Olarráról, hogy

Imádja a walesi humoromat... de tényeg!

És hogy ne maradjon kétség arról, hogy most akkor tényleg egy párt alkotnak-e ők, később Evans lájkolt is egy kommentet, ami pontosan ahhoz gratulál nekik, hogy milyen szép pár ők együtt.

Evans egyébként még a 2000-es évek elején beszélt arról, hogy meleg, de azóta nem igazán nyilatkozik a témáról, illetve a magánéletéről. A kapcsolatairól sem lehetett túl sokat tudni, szép csendesen élte ő a gazdag és jótestű meleg férfiak életét. Olarra szerepelt már korábban is Evans Instáján, de csak például olyan kontextusban, hogy Evans segített Olarrának egy maratonra felkészülni – kapcsolatról itt szó sem volt, pedig nyilván már akkor is túl voltak a barátságon (haha). És persze Olarra Instagramján is szerepelt már Evans, itt egy szép példa.

Ez a kép nemcsak azért érdekes, mert hátborzongatóan hasonlít rajta egymásra a két férfi, hanem azért is, mert akkor készült, amikor Evans egy forgatás miatt hosszabb időt töltött Budapesten. Említettünk egyébként az előbb a maratonra készülést, hát Olarra pont most futotta le a távot a hétvégén Miamiban.

Olarráról annyit tud még a People magazin, bár ők is csak a férfi hivatalos honlapjáról, hogy Olarra art directorként dolgozik egy szállodánál Miamiban, illetve szabadúszó art director is emelett. Íme még egy közös fotó, amin Evans és Olarra éppen biciklizés közben megpihennek.

Még egy biciklizős kép, aztán várjuk a véleményeket voksok formájában – a fotó alatt a szavazócsík csakis önre vár!

884
3047