Ansel Elgort egy 26 éves, amerikai színész-énekes, aki a hírek szerint kiugróan lelkes rajongótáborral rendelkezik a tizenévesek körében, de akit az idősebbek nem nagyon ismernek. Mi is csak egyszer írtunk eddig róla, viszont az alábbi poszt egyszerűen nem maradhat ki a Kockahas blogból, ráadásul Elgort karrierjében nagyon fontos évnek ígérkezik az idei, szóval erről is megemlékezünk alább, de előbb essünk túl a meztelenül zuhanyzós képen. Alert: ez nem a színész hivatalos Instája, hanem egy rajongói fiók, az eredeti poszt ugyanis pár óra után törlődött, amint azt az ABC7 is írja. Nem lennénk meglepve, ha előbb-utóbb innen is eltűnne ez a kép, úgyhogy nézze meg gyorsan, amíg még itt van, mert aztán csak a fenti borítófotó fog maradni, amin Elgort egy kosármeccsen ujjong 2020. január 18-án!

Szóval Ansel Elgort nem szokott csak úgy meztelenkedni, ezúttal azt írta, hogy az erotikus/pornográf tartalmat kínáló, de fizetős OnlyFans-oldalára lehet továbbkattintani az Instagramjáról, de a link természetesen nem az OnlyFansre vitt (ahol Ansel Elgort igazából természetesen nem tart fenn saját fiókot), hanem egy koronavírus-ellenes GoFundMe-gyűjtéshez, amelyet a Westworld című sorozatból ismert Jeffrey White indított be. Amint fent már szóba került, Elgort nem szokott csak úgy meztelenkedni, amikor legutóbb hasonlóan szexi tartalmat tett ki az Instájára (és kint is hagyta), akkor a Dominikai Köztársaság turizmusát reklámozta, ezzel a poszttal.

És az maradt még a végére, hogy az idei év fontosnak ígérkezik Ansel Elgort karrierje számára, mert Steven Spielberg rendezett egy második filmet a West Side Story című musicalből, amelynek a férfi főszereplője Ansel Elgort lesz. A bemutató idén decemberre várható, de persze tudjuk, mennyire szabad mostanában komolyan venni a 2020-ra felállított terveket. A sikervárományos filmhez még trailer sincs, az alábbi videóban látható felvételeket osztották meg egyelőre arról, hogy mire lehet majd számítani. A West Side Story első filmes feldolgozása 1961-ben az év legtöbb bevételt hozó filmje lett az USA-ban, és az alkotás 10 Oscart nyert, köztük a legjobb filmnek járó díjat – ehhez fogják majd hasonlítani Spielberg és Elgort verzióját, ha egyszer a mozikba kerül.

274
382