Ebben a posztban Josh Dallasról lesz szó, őt a többség vagy az Egyszer volt, hol nem volt című fantasysorozatból ismeri, ahol ő játszotta a szőke herceget hét évadon keresztül, vagy pedig a Thor című szuperhősfilmből, amiben Dallas a Fandral nevű karaktert alakította. Természetesen azért vettük elő Josh Dallast pont most itt a Kockahas blogban, mert jött róla egy adag kép, amiken egy szál gatyában kerékpározik, ezeket tekintheti meg alább.

De ha már foglalkozunk vele, említsük meg azt az érdekességet a színésszel kapcsolatban, hogy az Egyszer volt, hol nem volt forgatása során összejött Ginnifer Goodwin színésznővel, aki Hófehérkét alakította a meséket feldolgozó sorozatban, szóval az életben is teljesült a mesebeli hepiend: a szőke herceg és Hófehérke szerelmesek lettek egymásba. Azóta (azaz 2011 óta) is boldogan élnek, két gyerekük született, a fenti kép idén januárban készült róluk.

Josh Dallasnak Instagramja is van, azonban a 41 éves színész nem posztol kockahaskontentet, az alábbinál merészebb fotót nem tartalmaz a fiókja, de sokaknak minden bizonnyal pont emiatt lesz szimpatikus. Ön hogy érzi? Ami a szívén, az most ne a száján legyen, hanem fejezze ki inkább egy kattintással alul – erre szolgál a kék-sárga szavazócsík!

256
246