Korábban olvashatott a Velveten egy válogatást olyan hírességekről, akik igencsak túlzásba vitték a method actinget, azaz annyira igyekeztek azonosulni az éppen alakított karakterükkel, hogy az gyakran kínos, vagy éppen rémisztő volt a környezetük számára. Ebben a cikkben Shia LaBeouf neve is felmerült, nem is meglepő módon: a 34 éves színész ugyanis a Fury című film forgatásán elkülönült a stábtagoktól, majd a világháborús hangulat jegyében kihúzta a saját fogát, és tisztálkodni sem volt hajlandó.

Legújabb filmje, a The Tax Collector idén kerül majd a mozikba, LaBeouf pedig ismét úgy döntött, hogy áldoz a színészet oltárán, és a szerep kedvéért csináltatott egy tetoválást, ami az egész mellkasát befedi.

A szóban forgó alkotás olyan mintákat tartalmaz, mint egy bohócot ölelő Szűz Mária vagy Mickey egér kesztyűi.

De ha érdekli az előzetes, akkor tessék, azt is meg lehet itt nézni!

 

A színész egyébként egy olyan férfi karakterét hozza majd, aki latinók körében nevelt az utca. Néhány Twitterező szerint erre a szerepre sokkal megfelelőbb lett volna egy eleve latinó színész, de a rendező eloszlatta az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

Nagyon fontos válasz: Shia egy fehér srácot alakít, aki rossz környéken nőtt fel. Egy zsidó csávó játszik fehér karaktert, és ő az egyetlen fehér férfi a filmben

– írta David Ayer arra kérdésre, hogy LaBeouf latinó karaktert játszik-e, és ha igen, akkor miért.

 

Ami a származást és a bőrszínt illeti, tavaly is volt már abból nézeteltérés az internetezők között, hogy a Disney egy színesbőrű színésznőt választott Ariel szerepére a Kis Hableány élőszereplős változatába, holott az eredeti rajzfilmben fehér volt a szóban forgó szereplő.

339
955