Előtte-utána képpel próbálta követőit lájkolásra bírni Sam Asghari, aki arról a legismertebb, hogy szerelmi kapcsolatban él Britney Spears énekesnővel.

Asghari azt írja, inspirálni szeretne mindenkit, hogy ne szabotálja el saját magát, hanem legyen önmaga legjobb verziója. Úgy tűnik, Sam Asghariból a legjobb verzió ez a kigyúrt változat, mindenesetre nem először posztol az átalakulásáról.

Asghari azt írja ebben a posztban, hogy aki elég jól néz ki, annak nincs szüksége attraktív személyiségre ahhoz, hogy magához vonzza az embereket, azok viszont, akiket „úgy ítélnek meg, mint a kisebbségeket”, pl. a túlsúlyosak vagy az LMBTQ közösség tagjai, kvázi rá vannak kényszerítve, hogy a személyiségüket is fejlesszék – ezért nekik gyakran jó a humoruk és az „energiájuk”. Asghari bevándorló volt, és már-már belecsúszott a túlsúlyba, amikor úgy döntött, hogy nem fogja elszabotálni a saját életét, hanem kihasznál minden adandó lehetőséget. Bölcsességét és személyiségét Britney Spears annyira szereti, hogy nemhogy már 4 éve vannak együtt, az énekesnő májusban azt mondta a bíróságon a US Weekly szerint, hogy gyereket szeretne élettársától.

839
724