A fenti, 2019-ben készült borítóképen is látható Eric Decker az amerikai futball egy már visszavonult sztárja. A 33 éves sportoló felesége bizonyos Jessie James, aki alapvetően egy countryénekesnő, de most megjelentetett egy szakácskönyvet. Ezt a kötetet akarta a kedves férj valami figyelemfelkeltő poszttal reklámozni az Instagramján, és az a szuper ötlet jutott az eszébe, hogy meztelenül fogja a képen olvasgatni a könyvet. Alább az első poszt három olyanból, amelyeken egy-egy férfihíresség meztelenkedik.

Másodiknak következik Diplo, aki a poszt szövegébe bele is írja, hogy ő azért pucérkodik (megint), mert fel szeretné hívni a figyelmet valami fontosra: arra, hogy senki ne felejtsen majd el szavazni menni az USA-ban. A 41 éves zenei producer-DJ, aki egy időben Katy Perryvel járt, és már három gyermek édesapja, a következő felvételt dobta be a közösbe a jó ügy érdekében.

Harmadrészt pedig Tyler Posey következzen, akivel 2011-ben az történt, hogy híres lett a Teen Wolf című sorozattal, ezen a héten pedig az, hogy csinált magának egy fiókot az alapvetően 18+-os, fizetős tartalmakat kínáló OnlyFans nevű oldalra, ahova újabban özönlenek a hírességek. Nos, Tyler Posey azzal hívogatja a júzereket az OnlyFansre, hogy az alábbi videóban tökpucéran gitározik. Meg énekel is hozzá persze.

És egy kis bónusz: Tyler Posey nemcsak gitározni szokott ruhátlanul, hanem kolbászt sütni is.

184
218