Miután a People idén is eldöntötte, hogy ki az év legszexibb férfija, a magazin megkérdezte olvasóitól, szerintük ki a világ legszexibb férfi királyicsalád-leszármazottja. A beérkezett válaszok szerint az angol trónöröklési sor 6. helyén álló Harry herceg érdemli meg ezt a címet. Nem ez az első alkalom, hogy Harry a People listájára került, idézte fel a Page Six, tavaly a legszexibb apukának kiáltották ki, igaz, még csak néhány hónapja volt apuka az eredmény kihirdetésekor (Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke, Archie tavaly májusban született).

Az, hogy Harry herceg nyerte el a  legszexibb rojál címet, néhányakat meglepett, mivel a herceg és felesége éveleji kiválása a királyi családból elég hangosra sikeredett, lépésükkel nem nyerték el mindenki tetszését. Akárhogy is legyen, annyira mégsem vált népszerűtlenné Harry herceg, hogy a People olvasói megorroljanak rá. 

Harry hercegnek nemcsak bátyját, Vilmost, hanem egy olyan kockás hasú herceget is sikerült maga mögé utasítania, akiről korábban már egy lapozgatónkban is foglalkoztunk. 

103
160