GettyImages-1045629912

Kate Middleton nagybátyja szerint Harry hercegéknek be kéne fogniuk a pofájukat

2020.10.07. 10:44

Nemrég írtunk róla, hogy a megxit (sőt, egyesek szerint már sokkal régebb) óta nem a legjobb Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolata, de most az is kiderült, hogy előbbi feleségének, Kate Middletonnak a nagybátyjának is markáns véleménye van az Amerikába elköltözött Harry hercegékről, ami nem túl hízelgő. Kate Middleton anyjának testvére, az 55 éves Gary Goldsmith LinkedIn-oldalán azt üzente a házaspárnak, hogy be kéne fogniuk a pofájukat, írja a Page Six.

Sőt, Goldsmith még ennél is tovább ment és figyelem után sóvárgó báboknak nevezte Harry hercegéket. 

Bár rengeteg dolog történik a világban, még mindig itt van ez a két figyelemért sóvárgó báb

- írta a férfi az azóta már törölt bejegyzésében. Ezután azt kérte tőlük, hogy fogják be a pofájukat, neveljék fel a gyereküket és ne legyen több kívánságuk, feltehetően a királyi családtól.

Most pedig kérlek, pszt, megpróbálunk életeket menteni és talpra állítani a gazdaságot.

Goldsmith azután akadt ki Markle-ékre, miután egy Zoom interjúban a Nagy-Britanniában jelen lévő rasszizmusról beszélt a pár amerikai otthonából. Nemcsak ezzel a bejelentkezésükkel vívták ki sokak figyelmét  Harry hercegék, nemrég számoltunk be róla, hogy a Netflixszel is kötöttek egy megállapodást, azelőtt pedig arra buzdították az amerikaiakat, hogy vegyenek részt a közelgő választáson