Tavaly február elején, vagyis lassan már egy éve, hogy  Instagram-oldalán megmutatta szerelmét  a 41 éves Luke Evans, akit leginkább az élőszereplős A szépség és a szörnyetegből ismerhet. A színész a The Times Saturday Review-nek nyilatkozott arról, hogy szakított exfocista párjával, Rafael Olarrával. A párról akkor kezdték el pletykálni, hogy szétmentek, miután letörölték a közös fotóikat, kikövették egymást Instagramról, majd néhány nappal később visszakövették a másikat. 

Bár Evans jelenleg egyedülálló, az interjúban arról is beszélt, mennyire szeretne apuka lenni. 

Nagyon sokszor gondolkodtam már ezen, és ahogy öregszem, úgy érzem, nemcsak gondolkodni kéne, hanem lépni is az ügy érdekében. Nem akarok öreg apuka lenni, de szeretnék szülő lenni. Nagyon sok öröm van abban, ha továbbadhatod a tapasztalataidat, felnevelhetsz egy erős, széles látókörű, kedves és tiszteletreméltó embert, aki amikor kilép a nagyvilágba, valami igazán jót tehet. 

Evanst tavaly év végén az Attitude nevű angol melegmagazin az év férfijának választotta. Alább láthatja a videót, melyben megköszöni az elismerést. A videóban azt is elmondja, hogy bár sokan megkérdezték már tőle, homoszexuális férfiként hogyan tud heteroszexuális szerepeket játszani, a válasza egyszerű: nemi identitása egyáltalán nem befolyásolja a munkájában. 

Frissítés

Időközben Evans észrevette, hogy a lapok a szakításáról cikkeznek. A hatásvadász szalagcímeket Insta-sztorijában kommentálta, mondván senki sem tudhatja, mi történt a kapcsolatával, csak ő. Semmi sem fekete vagy fehér, az emberi kapcsolatok összetettek. 

460
960