A fenti kép 2009-ben készült Nolan Gouldról és Ariel Winterről, akik az abban az évben indult Modern családban testvéreket játszottak, ők voltak Luke és Alex Dunphy. A 2020-ban véget ért vígjátéksorozatban volt még egy testvérük, a Sarah Hyland által alakított Haley, íme együtt az egész família.

A Modern családnak az utolsó része 2020 áprilisában került adásba, és 11 év(ad) elteltével Nolan Gould ekkor már 21 éves volt.

Nos, Gould azóta már a 22-t is betöltötte, viszont azt mondja a People című lapnak, hogy a Modern család végével munkanélkülivé vált, és a dolgozás nélkül töltött hónapokban napi másfél órát edzett egy személyi edzővel. A gyúrás eredményét az alábbi fotó hivatott bemutatni. Gould azt mondja, fizikai és mentális egészsége érdekében is szüksége volt a mozgásra, hogy miután frissen munkanélkülivé vált 21 évesen 11 év munka után, át tudja vészelni a karantént. (Mondjuk ha én gyerekkoromtól kezdve az egész tinédzserkoromat végigdolgoztam volna és 21 évesen szabadulok a melóból egy vagon pénzzel és azzal, hogy most aztán az enyém a világ, akkor lehet, hogy elég nagy pechnek élem meg, ha pont akkor üt be a covid, amikor végre bármit csinálhatnék, de az interjúban erről nincs szó.) Gould hozzáteszi, hogy a sziklamászást is ki szeretné majd egyszer próbálni, és szívesen szerepelne akciófilmekben, ahol maga végzi a kaszkadőri munkát is, szóval ehhez is jól jöhet majd neki az erőnlét.

555
461