Ebben a posztban egy Unnecessary Inventions, azaz Szükségtelen találmányok című projektet ajánlok az ön figyelmébe, ami egy Matty Benedetto nevű amerikai fiatalember nevéhez fűződik. A lényeg: viccesen értelmetlen dolgokat kreál ő, mint például az alábbi telefontokot, amivel kiküszöbölhető, hogy az Instagramon véletlenül a shoppingolási gombra bökve elvásároljuk az utolsó fillérünket is. A fenti, 2019 novemberében készült borítóképen Benedetto éppen Kelly Clarkson énekesnő műsorában szerepel legújabb találmányaival, a kép bal oldalán a vicces és jó testű Joel Kim Booster látható. Na de nézzük először a shoppingolásgátlót, és aztán még pár hasonlóan szükségtelen találmányt Benedetto projektjéből!

Vagy még jobb: a zuhanyfüggöny, ami egyben törölköző is! Mosdás után egyből meg is szárítkozhatunk vele.

Ez az izé meg automatikusan lecsukja a vécéfedelet, ha lehúzzuk a vécét. Hogy voltunk eddig meg nélküle?! (Jól.)

Benedetto szükségtelen találmányai között volt az is, hogy műanyagklumpából milyen jó kesztyűt lehet csinálni.

 Vagy napellenzőt.

Bár elsőre úgy tűnhet, ezek a tárgyak igazából nem egy valódi lábbeli átalakításával, hanem 3D nyomtatással készülnek (íme egy vicces-érdekes videó a YouToube-on ennek mikéntjéről), azonban a műanyagklumpagyárnak egyáltalán nem tetszett a poén, ügyvédi úton fel is szólították Benedettót, hogy ne használja a márkanevüket.

A feltaláló így aztán a vízihüllők témakörénél maradva Gator névre keresztelte egyre bővülő kollekcióját, amibe most már egy különleges fazonú alsónadrág is tartozik.

További fotókat tartalmaz az alábbi poszt, valamint azt az információt, hogy a bajuszos fiatalember két éve, hobbiként kezdte el ezt a projektet, de annyira népszerűvé váltak értelmetlen találmányai, hogy most már csak ezt csinálja teljes állásban.

A sztorihoz tartozik, hogy a fenti képeken látható kockahas nem Benedetto sajátja, hanem csak oda van photoshoppolva. Így néz ki ő alsónadrágban, photoshop nélkül.

188
182