Colton Underwood comingoutolt a Good Morning America című műsorban.

Manapság már nem számít különösebb szenzációnak, hogy egy-egy ismertebb ember felvállalja a melegségét, de Colton Underwood sztorija mégiscsak sok szempontból különleges. A 29 éves híresség ugyanis a különösen macsó sportágnak számító amerikai futballal tett szert annak idején némi ismertségre, majd a profi sportoló szerepelt versenyzőként a The Bachelorette nevű társkereső reality 2018-as évadában. Ez a Nagy Ő-nek az a változata, ahol férfiak versengenek egy bombanőért, és bár Underwood nem nyert, a The Bachelor 2019-es évadában már ő volt a Nagy Ő, ahol 30 nő versengett a kegyeiért.

Nagy Ő-ként a 30 jelentkező közül Underwood azzal csinált nagyobb nézettséget a realitynek, hogy bejelentette, hogy még szűz, és a jelentkező nők közül végül bizonyos Cassie Randolphot választotta, akivel két évig, 2020 májusáig kapcsolatban is voltak. Csomó sajtóeseményre jártak el együtt, és megismerkedésük módjára tekintettel csókolóztak is rendesen a fotósoknak, hiszen az egész kapcsolat úgyis a kamerák előtt született. Íme egy kép a sok közül kettejükről.

A kapcsolat azonban tavaly csúnyán végződött, Randolph távolságtartási végzést kért Underwood ellen. A férfi most azt mondja, nagyon vallásos családból származik, kiskorában azt nevelték bele, hogy a melegség bűn, és futballistaként szintén olyan környezetben töltött rengeteg időt, ahol a meleg szót negatív konnotációval használták. Visszatekintve Underwood azt mondja, nem csoda, hogy ilyen sokáig nem volt képes beismerni maga előtt homoszexualitását, de most ez is elérkezett.

Underwood azt mondja, most már nem szégyelli, hogy meleg, viszont elnézést kért mindenkitől, akinek fájdalmat okozott eddigi viselkedésével, elsősorban Randolphtól.

356
453