A body-shaming, vagyis testszégyenítés jelensége meglehetősen gyakori napjainkban, ezt Jonah Hill a saját bőrén is tapasztalja. A 37 éves amerikai színész mostanra elégelte meg, hogy a kommentelők folyamatosan megjegyzéseket tesznek az alkatára.

21 Jump Street – A kopasz osztag című vígjáték színésze az utóbbi időben rengeteget fogyott, sokan rá sem ismernek. Testsúlya egyébként a különböző filmszerepek miatt ingadozott folyamatosan az elmúlt években  – írja a The Sun.

Tudom, hogy jót akartok, de nagyon szépen meg szeretnélek kérni titeket arra, hogy ne tegyetek megjegyzéseket az alakomra. Legyen az a komment jó- vagy rosszindulatú, szeretném, ha tudnátok, hogy cseppet sem segítenek és nem töltenek el jó érzéssel

– írta a posztban Hill.

Mindenesetre mi megmutatnánk, a színész miért kapja azt a rengeteg kommentet a fogyása kapcsán.

Ezt a bicepszet bizony nem a szél hordta össze, rengeteget edz:

Hill idén februárban a Daily Mail című brit napilapba is beleállt, miután arról közöltek képeket, hogy a színész félmeztelenül szörfözött. Hill számára ez azért volt sértő, mert eléggé szégyenlős. A lesifotók kapcsán elmesélte, hogy csak a harmincas éveiben járva gyűjtött elegendő bátorságot ahhoz, hogy ne vegyen fel pólót medencézéshez. A családja és a barátai előtt is felsőben csobbant. Mostanra azonban azt mondja, megtanulta elfogadni magát.

Néha azért mosolyog is:

 Na meg táncol:

Az Oscar-díjra is jelölt színész a 2007-es Superbad, avagy miért ciki a szex? című filmmel robbant be. Drasztikusan a 2011-es Pénzcsináló című film forgatását követően változott meg eőször: rengeteget fogyott az életmódváltásnak köszönhetően. A 2013-as A Wall Street farkasa című film miatt néhány kiló újra felszaladt, a 2016-os Haverok fegyverben című mozi miatt pedig csaknem 20 kilót szedett fel.

345
571