Szabó Gábor, azaz Pumped Gabo eddig is nagy elánnal igyekezte motiválni és edzésre sarkallni követőit az Instagramon, ám úgy tűnik, most egy teljesen új fokozatra kapcsolt, ami az edzéseket illeti. 

A Balaton Soundon elkövetett fura táncáról elhíresült fiatalember korábban az Indexnek elárulta: egy nap általában másfél órát edz edzőteremben, ám kiemelte: mivel a táplálkozásra is figyelni kell, ez egy életforma, teljes embert igényel.

Nem is csoda, ha a testépítő-influenszert megviselte, amikor néhány héttel ezelőtt elkapta a koronavírus-fertőzést, és nem mehetett edzőterembe. Akkor úgy fogalmazott, fesztivál utáni depresszióba zuhant, mivel nem sokkal azt követően került karanténba, hogy Erdélyben, az Untold Fesztiválon napokon át a féktelen partikban volt része.

Megfertőződtem ugye a Coviddal, másfél hétig itthon voltam, nem találkozhattam senkivel, még a terembe se járhattam. Rosszkedvű vagyok, fesztivál utáni depresszióm van. A pacek is most nagyon lent van, de visszatérek, ígérem.

– magyarázta nemrég az AcNewsnak az izomceleb, utalva ezzel arra, hogy igyekszik a lehető leghamarabb formába lendülni.

Úgy tűnik, szépen halad a kitűzött cél felé, a felsőteste szépen ki van dolgozva:

A Való Világ korábbi győztese, Aurelio Caversaccio is hozzászólt Pumped Gabo gyúrós posztjához:

Ez a legjobb pólód Tesó, mondtam.

A testépítő-influenszer edzéséről videó is készült nemrég. A felvétel azért is kivételes, mert egy játékos kutya megzavarja gyúrás közben Pumpedet:

Ez pedig még a júliusi forma:

455
608