Az elmúlt évtizedben igen népszerűvé vált az aputest, mint fogalom. A Velveten hollywoodi hírességekről is bőven talál tartalmat, akik nem rejtegetik kerekded férfiidomaikat.

Korábban Will Smith is megmutatta, hogyan fest némi felesleggel. S bár egészségügyi szempontból tényleg fontos odafigyelni a testsúlyra, az aputest bizonyos mértékig menő is lehet. Ezt bizonyítja egy nemrég megjelent naptár is.

Az ötlet egy 39 éves férfi, Paul Goddard fejéből pattant ki. A God Bods 2022 (Isteni testek) naptárban azért pózolnak félmeztelenül az aputestű férfiak, hogy önbizalmat adjanak hasonló alkatú társaiknak, és hangsúlyozzák, hogy nem csak a kidolgozott testű pasik értékesek és vonzóak

Goddard a Facebookon toborzott férfiakat a naptár elkészítéséhez: olyan férfiakat keresett, akik testalkatuk miatt önbizalomhiányban szenvednek. A kiválasztott önkénteseket végül egy hangulatos kocsmában örökítettek meg, alsónadrágban.

Fontos kiemelni, hogy az aputest nem a kövér férfiak jelzője, a szót az átlagosnál egy picit teltebb  férfiakra használják.

600
736