Nem érezte jól magát a bőrében, ezért az életmódváltás mellett döntött Vastag Tamás. Az énekes nem sanyargatta magát, éhezés nélkül sikerült 17 kilótól megszabadulnia három hónap alatt.

Az X-Faktor korábbi versenyzőjére a karantén otthonülős időszakában szaladtak fel a kilók, nem bírt ellenállni a finom falatoknak. Minderről az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt, ahová csehszlovák farkaskutyáját is magával vitte.

Szerintem nagyon sokan voltunk az elmúlt három évben a karantén időszakában, akik az otthon töltött időben nem nagyon tudtunk mit kezdeni, és ilyenkor a sorozat és a mindenféle dolgoknak az evése egy általános dolog volt. Ez alól én sem voltam kivétel. Nem éreztem magam komfortosan a bőrömben. Amikor a színpadra vissza kellett állni, nehéz volt mozogni, másrészről meg az embernek van egy komfortérzete; amikor belenézünk a tükörbe, szeretjük, ha jól nézünk ki. Ez nem hiúság – önbizalmat ad

magyarázta az RTL Klub Reggeli című műsorában az énekes. Peller Mariann nem győzte őt dicsérni: úgy fogalmazott, Vastag Tamás kifejezetten „szilfid” alkat lett.

Februári fotóján, melyen édesanyjával, Mártával látható, szembetűnő is a változás:

Mint ahogy rám, édesanyámra is felszaladtak a kilók a karantén alatt, ez nagyon zavarja őt és az egészségének sem tesz jót. Miután a sikeres fogyásom motiválóan hatott rá, most elhatározta magát és ő is szeretne megszabadulni a felesleges túlsúlytól

– írta a korábbi posztban.

(Borítókép: Vastag Tamás. Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Életünk története/Bielik István)

288
263