Ostromolják a nők azt a fiatalembert, aki a hollywoodi színész, Channing Tatum hasonmásaként sztriptízbárokban keresi a kenyerét. Will Parfitt sokak szerint a Magic Mike című filmek táncosát alakító színész ikertestvére is lehetne.

Parfitt, akiért kockahasa és csibészes mosolya miatt is rajonganak a hölgyek, ki is használja, hogy Tatum kiköpött mása: a produkcióiba is gyakran beépíti azokat a csábító mozdulatokat, melyeket a színésztől ellesett.

A promóter, akit megismertem, eleinte csak viccből szólított Channingnek. Nem is vettem komolyan, amiket mondott, de ő volt az, aki először mesélt nekem a Magic Men nevű melbourne-i ügynökségről, akik kifejezetten lánybúcsúk, bulik szervezésével foglalkoznak. Áprilistól októberig nagyon elfoglalt vagyok, egy hétvégén akár 15 fellépésem is van. Egy fellépés körülbelül 30 percig tart, a hölgyek imádják, ahogy tangára vagy a produkció végére anyaszült meztelenre vetkőzök – ha kérik. Ők döntik el azt is, minek öltözzek be: mondjuk rendőrnek vagy tűzoltónak, de van, aki Magic Mike show-t kér. Voltam már focista és karatemester is

– magyarázta a Daily Mailnek Parfitt, hozzátéve, egy félórás show-t 120 fontért (körülbelül 54 ezer forintért) vállal el. Egy jól sikerült hétvégén akár 1600 fontot (717 ezer forintot) is hazavisz.

S bár leggyakrabban fiatal hölgyközönség figyeli, Parfitt korábban egy 80 éves néni születésnapi buliján is erotikus táncot lejtett. Mint mondja, eleinte hezitált, hogy elvállalja-e ezt a bulit, de nem bánta meg, hogy végül elment és szórakoztatta az időseket – írja a The Sun című brit napilap.

Parfitt a TikTokon is igen népszerű: több mint 4,9 millióan követik a közösségi platformon.

A sztriptíztáncos fiút az sem zavarja, hogy a nők nem az ő, hanem a színész nevét kiáltják szex közben.

Ön szerint Will Parfitt hasonlít Channing Tatumra?

567
674