Sorban ajánlkoznak fel neki a nők, és sokan szinte bármit megtennének, hogy randira mehessenek vele, mégis a szinglik táborát erősíti az a brit férfi, aki a megszólalásig hasonlít a népszerű hollywoodi filmcsillagra, Tom Hardyra.

Keify Bankhead A visszatérő című filmért Oscar-díjra jelölt brit színész, Tom Hardy hasonmásaként lett népszerű a különböző közösségi platformokon. Az angliai Newcastle upon Tyne városában élő 34 éves férfit naponta több száz hízelgő üzenettel bombozzák, mióta a TikTok-on is aktív, élete párját azonban még így sem találja.

Bankhead azt mondja, először hét éve hasonlították a színészhez; barátai figyeltek fel a köztük lévő hasonlóságra. A TikTok-on pedig sokan nem hittek a szemüknek, amikor először megpillantották a fiatalembert: azt hitték, Hardy profiljára bukkantak rá. 

Bankhead egyébként köztisztviselő és van egy gyermeke. A követői szerint Hardy dublőre is lehetne, és bár igen népszerű a hölgyek körében – a fiatalember sokak szemében igazi álompasinak számít –, mégis elkerüli a szerelem. Többen azt is felajánlottak neki, hogy kifizetik a repülőjegyét, csak utazzon el hozzájuk a világ túlsó felére.

Minden nap elárasztanak üzenetekkel. Nem csak nők, férfiak is írnak nekem. Ez kicsit őrületes, mindig tele vagyok bejövő üzenetekkel. Van olyan, aki azt szeretné, hogy utazzak ki hozzá Kanadába és vegyem feleségül. Van, aki Berlinbe hív, mert együtt akar lenni velem. Egész életemben nem kaptam ekkora figyelmet, mint most. Mondjuk Tom Hardy nekem is a crush-om, jól is esik, hogy hozzá hasonlítanak, de szerintem ennyire azért nem nagy a hasonlóság

– szögezte le Bankhead a Daily Mail című brit napilap riportjában, hozzátéve: az elmúlt években eléggé önbizalomhiányos volt, a sok dicsérettől azonban egyre magabiztosabb. A fiatalember viccesnek találja, hogy olyan férfiaktól is kap bókokat, akik amúgy nem vonzódnak a saját nemükhöz, vele azonban mégis szívesen randira mennének. 

Ön szerint Keify Bankhead hasonlít Tom Hardyra?