A strandszezon előtt sokan szeretnének karcsú, feszes és szépen kidolgozott alakot, ám az izomépítéshez elengedhetetlen a céltudatos mozgás és az egészséges életmód. A nyári bombatestet nem könnyű elérni, főleg azoknak, akik nem szeretnek edzőterembe járni. 

Egy, a TikTokon feltűnő férfi szerint azonban erre is létezik megoldás: a fiatalember ugyanis úgy döntött, a százával elvégzett hasprések és a különböző hasizom-gyakorlatok helyett inkább bevállalja, hogy a hasára tökéletesen kigyúrt hasizmot tetováltat magának, írja a The Sun.

A férfi, akinek nevét nem tüntették fel a riportban, mindig is utált edzeni. Hiába próbálkozott évekig, nem sikerült formába lendülnie. Ezért is döntött úgy, hogy időpontot foglal a dél-afrikai, de jelenleg Manchesterben dolgozó Dean Gunther tetoválóművészhez.

@dean.gunther How to get a 6 pack in 2 days! you tattoo it!my bro was tired of spending hours in the gym, so I gave him a 6 pack tattoo, ready for summer. enjoy#6packtattoo #cosmetictattoos#tattoos#viral#fyp#6pack#6packabs ♬ Low Down - venbee & Dan Fable

A tetováló több videót is megosztott művéről, melyeket a 24.hu szúrt ki.

@dean.gunther Reply to @user245456790 this 6 pack tattoo is in fact real. added a video while I'm tattooing him. don't hate bro#6packtattoo#tattoo#tattooart#3dtattoo#anythingforalaugh#whoneedsgym ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Úgy tudni, Gunther nem kért el pénzt ezért a tetoválásért.

Ön bevállalna egy ilyen tetkót?

Cikkünk vezető képe illutsztráció!

450
598