A színész a Von Erich pankrátorcsaládról szóló The Iron Claw című produkció kedvéért változtatta meg a megjelenését. A filmet Sean Durkin rendezi.

A Von Erich dinasztia nagy hatással volt a pankrációra a hatvanas években. A film a család felemelkedését és bukását mutatja be. A Deadline szerint Efron úgy érzi, hogy olyan lehetőséget kapott, mellyel eddig nem találkozott a karrierje során, így mindent megtesz annak érdekében, hogy bizonyítson. A forgatásról kiszivárgott néhány fotó, melyeken a színészt alig lehet felismerni.

Kattintson ide a képekért!

A 35 éves híresség mindig is híres volt arról, hogy odafigyel a megjelenésére, ám most olyan jelentős izomzatra tett szert, hogy "megteremtse" a filmvásznon Von Erich testét, hogy a rajongók elámultak a látottakon. Efron egyébként nemrég egy interjúban elárulta, hogy mély depresszióba esett, miközben 2017-es filmjére, a Baywatch-ra készült. Állítása szerint akkoriban olyan keményen edzett, hogy vízhajtókat is szedett, és ha nem érte el a kívánt eredményt, teljesen magába zuhant. Tanult azonban a történtekből és nem hagyja, hogy ez most is így történjen.

Ön szerint látványos a színész átváltozása?

(Borítókép: Zac Efron Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

599
867