A szűkös mosdóban való bujkálás helyett most már luxus körülmények között lehetnek egymáséi a szerelmespárok a felhők fölött, egy amerikai cég ugyanis külön járatot indított azoknak, akik arra vágynak, hogy kipróbálhassák a repülés közbeni szexet.

A kivételes szolgáltatást egy Las Vegas-i cég, a Love Cloud kínálja. A párok egy speciálisan felszerelt utastérben romantikázhatnak, ahol zene is szól, a hangulatot pedig fényrendszer is fokozza.

A párok mosolyogva érkeznek, de még nagyobb a mosoly az arcukon, amikor távoznak

– mondta a Love Cloud alapítója, Andy Johnson.

@aprettycoolhoteltour Excited for this one!!! Coming soon👀 @love_cloud_vegas #vegas #milehighclub #romantic #datenight ♬ SAD GIRLZ LUV MONEY - Remix - Amaarae & Kali Uchis

A szerelmesek teljes diszkréciót kapnak, a pilóta ugyanis – aki egy mérföld, azaz 1601 méter magasban engedélyezi a biztonsági övek kicsatolását – mindvégig egy zajszűrő fejhallgatót visel.

Ám mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, akik ezzel a pikáns élménnyel gazdagodnának – írja a The Sun című brit napilap nyomán az Origo.

A Las Vegasból induló repülőgépen egy 45 perces légyott 999 dollárba (körülbelül 310 ezer forintba) kerül.

Mint írják, a leszállás után a repülőgépet mindig alaposan kitakarítják a többi szerelmespárnak. A privát repülést követően az utasok egy tanúsítványt is kapnak arról, hogy a Mile High Club tagjai lettek.

A cég azokra is gondol, akiknek nem elég a 45 perc szerelmeskedés: az egyórás repülés 1095 dollárba (körülbelül 340 ezer forintba), a 90 perces pedig 1495 dollárba (462 ezer forintba) kerül.

Ön szexelne ezen a repülőgépen?

Cikkünk vezető képe illusztráció!