A 120 négyzetméteres ingatlanhoz egy 386 négyzetméteres kert is tartozik.

Egyes források szerint Emilio felesége, Jellinek Tina és népszerű énekesnő nagymamája, Bangó Margit nem ápoltak jó viszonyt az utóbbi időben. Mindkét család Gyálon lakott ezidáig, ám a Drága családom című reality sztárjai úgy döntöttek: megválnak otthonuktól. Azt egyelőre nem tudni, hogy költözésük összefügg-e a családi drámával.

A Gyálon épült családi ház sokak számára ismerős lehet, ugyanis ott forgatták a Drága családom című sorozat számos epizódját, amelyben a Jellinek család mindennapjait mutatták be. A 120 négyzetméteres, 4+2 félszobás ingatlant azonban azóta teljesen átalakította a család.

Emilióék egy évvel ezelőtt még 109,9 millió forintot kértek a luxusingatlanért, ám mostanra 120 millióra kúszott fel ez az összeg.

Az énekes állítása szerint sok az érdeklődő, de a legtöbben alkudnának az árból, amibe a Jellinek házaspár nem akar belemenni. A család csak és kizárólag annak hajlandó eladni az otthonukat, akik ki tudják fizetni a vételárat, de legalább annak a 20 százaléka ott van a zsebükben.

Nagyon gondolkodunk azon, hogy emelnünk kellene az összegen, mert látjuk, hogy az ingatlanpiacon is mindennek emelkedik az ára. Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják.

A mi házunk pedig minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel. Aki megveszi, nagyon jól jár vele, mert ebben a házban szívünk-lelkünk benne van. Ezért sem adom oda bárkinek” – magyarázta a Metropolnak tavaly a zenész, aki a feleségével valóban gondos odafigyeléssel álmodta meg gyáli otthonukat. A festéket például külföldről hozatták, és ha valakinek esetleg megtetszenének a bútorok is, arról is meg tudnak egyezni.

Emilióék azt nem árulták el, hogy házuk eladása után hol terveznek új életet kezdeni, azonban annyit igen, hogy építkezni kezdtek, mert nem csak kislányuk vágyott már egy nagyobb szobára, de a házaspár maga is úgy érezte, hogy nagyobb térre van szüksége.

Mit kap a vásárló 120 millióért?

Az eladóvá vált luxusingatlantól egy TikTok-videót is feltöltöttek az oldalra, amelyben részletesen bemutatják, hogyan újították fel a házat. Az ingatlanban található még egy amerikai konyha, beépített gardrób és egy kétszemélyes káddal ellátott fürdőszoba is. A 386 négyzetméteres mediterrán stílusú kert pedig egy fedett jakuzzival is büszkélkedhet.

@emilio.tina Eladó exclusive családiház Bp.határában Gyálon 120nm lakóterület 386nm telek tel: 0670-257-4930 telephone:0036702574930 contact:forsalehome@freemail.hu #eladó #családiház #sale #sales #salehome#luxury #luxuryhomes #ingatlan #ingatlanos #eladóingatlan #gyál #budapest #pestmegye #pest #eladóház #house #forsale #forsalehomes #otthon #ingatlanspecialista #ingatlanpiac #nekedbe #neked #f #foryou #for #foryoupage #nekedbelegyen #trending #2023 #elado #csaladihaz #lakás #eladóingatlan #eladoingatlan #pestmegye #fyp #fypシ #hungary #hungary #gyálcity #baszadkiforyouba❤️🤪 #otthon #salehouse #house #houseoftiktok #vásárlás ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

(Borítókép: Jellinek Emilio. Fotó: Index/Bodnár Patrícia)