08-gabo-IMG 6502

Gyönyörű környezetben vadászni a csajokra, ha ügyes vagy, tesókám, maga a mennyország

2017.07.07. 09:29

Itt a nyár, elindult a Balaton Sound, ezért

megkértük Pumped Gabót, akinek a neve egybeforrt a luxusfesztivállal, hogy lássa el tanácsaival a nagyérdeműt.

Ha valaki nem tudná: Gabo a fesztiválnak és egyedi táncának köszönheti ismeretségét, de a pumpálva táncolás óta komolyabb karriert futott be. Szerepelt, reklámokban, különböző show-kban, sőt ma már saját realityműsora van (Pumpedék, az RTL Spike-on).

De térjünk vissza fesztiváltapasztalataira, mert most az a lényeg. Az idei bulizása a Balaton-parton már a negyedik alkalom, így tapasztalt Sound-túlélőnek számít. A csajozás és gyúrás Bear Gryllsét tehát megkértük, hogy tapasztalataival lámpásként mutasson utat az esetleges elsőbálozó Sound-látogatóknak, nehogy felbukjanak flip-flopjaikban a fesztiválozás sárga köves útján.

1. Az első és legfontosabb – már ami az öltözködést illeti – a kényelmes cipő kiválasztása.

Fájdalmas tapasztalatok ihlették ezt a gondolatot, ugyanis korábban hanyag volt a lábbelijét illetően.

A cipő teljesen feltörte a lábamat, ezért a környékbeli boltba rohantam újat venni. De nem volt 44-es lépőnél nagyobb, az én lábam meg 46-os.

Az újonnan szerzett cipő elmondása szerint véresre törte a lábát, ezért nem is tudta tökéletesen hozni híressé vált táncát. Tanuljon Pumped hibájából, ne pedig a sajátjából: kényelmes cipőben menjen topogni!

2. Powerbank, mobiltöltő, minden körülmények között legyen nálunk.

A vízparton nehéz konnektorra lelni, ellenben a mobilnak mindig töltve kell lennie. Különben a behúzott telefonszámok kárba vesznek, az elmaradt Insta-fotókról nem is beszélve.

3. Legyünk kemények és határozottak, a csajozásban a fellépés a legfontosabb.

Először is oda kell menni, nincs apelláta. De nem is olyan nehéz az ilyenkor, más a légkör, mint egy partihelyen, mindenki le van lazulva.

Gyönyörű környezetben vadászni a csajokra, ha ügyes vagy, tesókám, maga a mennyország

– mondja Pumped Gabo, aki biztos nem a levegőbe beszél.

4. Tolerancia és pihenés.

Kerülni kell a pörgetőszereket! Viszont így mondjuk hajnali négyig kényelmes a pakolgatás, utána muszáj töltődni (minimum délig). Így korrekt, kell a hidratálás és a pihenés, hogy kisimult maradjon az ember arca még az utolsó napon is.

A következő dolog nem tanács, hanem kérés. Aki tovább bírja, és reggel 6-8 között ér a szálláshelyre, kussoljon! Ne zavarja részeg ordibálással a többieket, toleránsnak kell egymással lenni.

5. Figyelni kell az étrendre és az edzésre, még egy fesztiválon is.

Nem szabad leragadni a fesztivál kajásbódéinál. Gabo az évek alatt összehaverkodott egy, a közelben lévő étteremmel, ahol remek áron jut a – minőségi – csirke-rizs kombóhoz. A gyrosos megoldást nem tanácsolja senkinek.

Pár éve brutális fosást kaptam tőle, így kénytelen voltam ropin tengődni, amit az Ágika hozott nekem.

Idén egyébként az a terv, hogy maguk főznek, és Siófokra járnak majd csirkéért. Persze nehéz gurméskodni, mivel ahogy telik az idő, egyre nagyobb a retek a szálláson. Retekben meg kinek van kedve főzni? (Gabó tapasztalata szerint a Soundos lányok sajnos ritkán konyhatündérek.)

Meglátása szerint ajánlott 3-4 óránként tápálkozni, hogy végig kitartson az erőnlét. A  konditerem pedig adott, mindenképp használni kell, természetesen napi szinten, plusz fehérje és amino. Edzés közben pedig fel lehet mérni a terepet.

6. Mocskos anyagiak: éljük meg úgy az egészet, mint egy nyaralást.

Pumped Gabo azt tanácsolja, hogy ne hívjunk meg senkit a VIP-ben, mert korántsem biztos, hogy megéri. Érdemes előre tervezni, ami a költségeket illeti és tekintsünk az egészre egy jó (befektetés) nyaralásként. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gyönyörű környezetben vadászni a csajokra, ha ügyes vagy, tesókám, maga a mennyország

Aranyba öntött bölcsességek Pumped Gabótól, hogy 100%-os legyen a Sound-élmény.

93 · Jul 07, 2017 09:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments