Minden valamikor június elején kezdődött, amikor Lakatos Márk kijelentette, hogy mindenkinek beach bodyja van (ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy elmegy a strandra, és már kész is), és bevállalta, hogy a saját változatában több divatfotót is újra elkészít, amin látszik, hogy bizony, neki nincsenek kockák a hasán. 

Mint kiderült, ByeAlex nem feltétlenül osztotta Lakatos Márk nézeteit, szerinte ez kicsit olyan, mintha le kéne azokat szólni, akik időt és energiát nem spórolva próbálják formában tartani a testüket. 

ByeAlex frissen feltöltött nyaralós képével egy eddig még benne maradt gondolatát osztotta meg követőivel a témával kapcsolatban. 

Számára a testpozitívság azt jelenti, hogy elfogadja ugyan a testét, olyannak, amilyen, de megpróbál dolgozni rajta, hogy szebb, jobb és erősebb legyen. Neki például nagyon vékony a lába, ami miatt gyakran froclizzák is, pedig nem szokta kihagyni a lábnapokat a kondiban. 

Nekem ez a nagy body positiv-fogadd el magad forradalom azt jelenti, hogy meg kell tennem minden körülmények között a tőlem telhető legtöbbet azért, hogy a testemet egészségesnek tudhassam. És ha úgy érzem mindent megtettem ma is magamért, akkor simán, mosolyogva tudok visszavágni: jaham... lehet ropiláb vagyok, de lefutlak velük tesa!

- írja az énekes Instagram-oldalán.