A Velvet utánajárt, hogy a valóságshow egykori szereplői közül négyen hogyan vészelik át a nyár legforróbb pillanatait. A szexi fürdőruhaszetteken túl arról is értekezünk, hogy a legutóbbi, kilences szériából Vivien most éppen kivel kavar és arra is, hogy miért lehet keveset hallani az utóbbi időben Baukó Éváról. Íme, négy teljesen különböző nő a Való Világ szériáiból, akik csak abban hasonlítanak, hogy szívesen múlatják az időt a vízparton, méghozzá bikiniben.


Nádai Anikó


A műsorvezetőnő annyi mindennel foglalkozott már, hogy alig akad, aki még emlékszik arra, hogy ő is a VV-ből indult. Jelenleg a róla elkeresztelt talkshow és a Házasodna a gazda című reality vezetésével foglalkozik. Boldog párkapcsolatban él, és a munkáján túl kisfiára a legbüszkébb. Nádai esetében egy korábbi, de nagyon csinos bikinis képet szúrtunk ki.


Nagy Vivien Seherezádé


 Seherezadé a show ötödik évadában debütált, majd 2012-ben a CKM címlaplánya lett. Később DJ-zésbe fogott, jelenleg pedig étkezési tanácsadó, így az Instagramján az influencer fotók mellett olyan embereket mutat meg, akiknek ő maga is segített lefogyni. Az ő esetében olyan fotót szemléztünk, melyen egy fekete-fehér együttesben pózol, a likeokat elnézve nagy sikerrel.


Baukó Éva


Baukó az elmúlt időszakban visszavonult a médiában való szerepléstől, tervei között van, hogy visszatér az egyetemre, lediplomázik és alkalmasint családot alapít. Ennek ellenére, pontosabban e mellett a modellkedéssel sem hagyott fel, így alkalmanként megoszt egy-egy fürdőruhás képet is. Esetünkben egy piros fürdőruhát választott, amely felidézi a Baywatch partiőrségének egyenruháit. A kép mellett az edzés és mozgás fontosságáról értekezett, ezért pedig követőitől plusz egy piros pontot is begyűjthetett.

Sziasztok! Sokan írtok az alakommal kapcsolatban akár itt Facebookon akár Instagramon. Mindenki kérdezi edzek-e? Mitől...

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2019. június 28., péntek


Bétéri Vivien


A kilencedik show egyik emlékezetes karaktere, aki nem is annyira a műsorban nyújtott dolgok miatt vált ismerté, sokkal inkább a műsor után történtek miatt. Egy darabig úgy tűnt, a Való Világ másik játékosával, Krisztiánnal alapít családot, majd nem tisztázott körülmények között szakítottak és VV Vivien a gyermeket sem tartotta meg. Jelenleg a széria egy másik szereplőjével, Csokival van együtt, a kiszemelt fürdőruhás fotót egy Kanári szigeteki közös nyaraláson lőtték.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌊🌴

🖤𝓑𝓮𝓽𝓮𝓻𝓲 𝓥𝓲𝓿𝓲𝓮𝓷 (@_viviiyyy_official_) által megosztott bejegyzés,