Aki fesztiválozni megy, annak bizony számolnia kell azzal, hogy valószínűleg nem fog unatkozni. A tömeg, a hangos zene és a fülledt hangulat mellett azonban sok más is megtörténhet a bulikon. Jó esetben mulatságos, szórakoztató vagy rendhagyó dolgokat lát az ember, de sajnos botrányos fellépések és ijesztő esetek is akadnak bőven egy-egy ilyen eseményen.

Pumped Gabo

A kigyúrt celebet a Velvet fedezte fel még 2015-ben. Gabo ekkor piros fürdőnadrágban, különös, nyelvnyújtogatós táncot lejtve tűnt fel a Balaton Soundon. A híresség hamar felkapott lett, saját valóságshowt is kapott, az edzést pedig természetesen esze ágában sincs abbahagyni. Még annak ellenére sem, hogy nemrégiben komolyan megsérült.

Rihanna gyatra koncertutánzata

Az énekesnőt 2016-ban sikerült megszerezni a Sziget-fesztivál idejére, a fellépésére pedig sajnos nagyon igaz volt a sok hűhó a semmiért kifejezés. Rihanna ugyanis fél órát késett az előadással, aminek a nagy részét végig playbackelte, ráadásul indokolatlan szüneteket tartott és látszott rajta, hogy semmi kedve az egészhez. Arról nem beszélve, hogy egyetlen slágerét sem énekelte végig, csupán másfél perces részleteket.

A DVBBS-botrány

A húszas éveikben járó DJ-duó 2017-ben járt Magyarországon, méghozzá a Balaton Sound miatt. A srácok műsorával nem volt baj, azonban a fellépésük másnapján eszméletlenül találtak az öltözőjükben három lányt. A duó gyanúsan gyorsan távozott a helyszínről, végül a reptéren kaptál el őket. Plusz érdekesség, hogy a táskájuk színültig volt óvszerrel és szexjátékokkal. A nyomozás során kiderült, hogy nem történt szexuális tevékenység, a drogtesztjük azonban pozitív lett, szóval akadt némi gondjuk a hazai hatóságokkal.

Kendrick Lamar, akinek Rihanna lehetett a példaképe

A rapper 2018-ban műsorozott a Szigeten, de nem pozitív értelemben. Mintha csak megismétlődött volna a Rihannás sztori, Lamar több, mint 40 percet késett, aztán nem elég, hogy playbackelt, de még azt is alig lehetett hallani. Gyötrelmes volt a hangosítás, valamint a rapper hozzáállása is, aki ráadásul még számon is kérte a közönségen, hogy miért ilyen kedvetlenek. Talán a 40 percnyi egy helyben állás playbackért és némi alig hallható motyogásért nem hozta meg a kellő hangulatot.

+1 Demcsák Zsuzsa kedvese

A műsorvezető válása után a Sziget-fesztiválon kapcsolódott ki, ahol bizony lencsevégre is kapták, amint akkori kedvesével smacizott. A kapcsolat bár nem tartott sokáig, akkor és ott biztosan jól érezte magát a pár.