Lassan kezdjük kifesztiválozni magunkat erre a szezonra, ezért ezen a héten a heti trendben egy olyan nyári trendet mutatunk be, aminek a szabadtéri bulizáshoz nincs túl sok köze, mert hát ki menne el koncertre/veretni egy elegáns blézerben?! Elég sokszor jöttek szembe azonban félig-meddig puccosnak szánt nyári események sajtófotóin olyan nők, akik ugyan blézert, illetve zakót/öltönyt, vagy ha úgy jobban tetszik, nadrágkosztümöt viseltek, de blúz nélkül, valami látványos melltartóval. A jelek szerint ezt a kombinációt a következő nyárra is trendnek szánják a nagy divatházak (a Versace mindenképpen), szóval nézzük, idén ki találta el a legjobban!

Bella Hadid

Időrendi sorrendben haladva a Versace júniusi divatbemutatóján kezdjük, amit ugyan a férfidivathéten tartottak, de azért pár női darabot is felvonultattak a 2020-as tavasz-nyári kollekció részeként. Igen, a Versacénál a blézer+melltartó-kombó a jövő nyár trendje (is), itt éppen Bella Hadidnak áll nagyon jól ez a csupafekete szett, amiből nemcsak a melltartó látszik ki, hanem oldalt a bugyi is, hogy ennyivel ízlésesebb szexibb legyen az összkép.

Dua Lipa

A második példa, akit mutatunk erre a trendre, Dua Lipa. A 22 éves, a tavaly a Szigetet is megjárt énekesnő egy már-már komikusan túlméretes, teljesen fehér öltönyt (vagy ez nadrágkosztüm?) viselt júliusban egy eseményen. Az ő szettje attól különleges, hogy a kikandikáló melltartó citromsárgán kacsint az emberre, és kiegészíti egy hosszú nyaklánc is. Tavaly a Sziget Nagyszínpadának női fellépői közül olvasóink Dua Lipát találták a legjobban öltözöttnek, kíváncsiak vagyunk, hogy ezúttal is ő győz-e.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowskinak van egy kedvenc ruhája, de amikor nem azt hordja, akkor például kipróbálja ezt a trendet. Róla a képek szintén júliusban készültek Manhattanben, és eléggé úgy néz ki, hogy egy átlagos, ügyintézős-kutyasétáltatós nap volt ez neki. Emily Ratajkowski szintén egy túlméretes blézert visel, de ő feltűrt ujjal, idézve a '80-as évek nagy trendjét. Bézs, fekete és fehér – színben nem túl merész ez az összeállítás, na de fazonban...!

Tiffany Dupont

Tiffany Dupont egy 38 éves amerikai színésznő, aki most Brian Banks, nemi erőszakkal vádolt amerikai futballista életéről készült filmben szerepel. Ennek a filmnek a címe Brian Banks, és most augusztus elején volt a díszvetítése Long Beachen, ahol Dupont egy fehér nadrágkosztümben vett részt. Természetesen ő sem szerepelne itt, ha lett volna egy látványos melltartón kívül más a blézere alatt: ő egy villantásnyi bordóval dobta fel a sok fehér által keltett hivatalos-hűvös-elegáns hangulatot.

Larsa Pippen

A második fehér alapszínű szett után jöjjön még egy fekete! Ezt Larsa Pippen viselte bő két héttel ezelőtt. Ő a Feleségek luxuskivitelbent inspiráló Real Housewives-sorozat Miamiban forgatott verziójának sztárjaként lett híres, és az ő szettjében van valami, ami egy kicsit hálóruhákra emlékeztet. A látványos fehérnemű is eléggé úgy néz ki, mintha egy erotikus fehérnemű lenne, plusz Pippen ráadásul itt éppen egy ágyon helyezte magát kényelembe.

Trina McGee

Ki az, akinek ön szerint a legjobban állt ez a trend?

Trina McGee egy 49 éves színésznő, akit a legtöbben a Boy Meets World (A kis gézengúz) című sorozatból ismernek. Ő augusztus első hétvégéjén Hollywoodban egy magazin eseményére vett fel egy lenge, nyárias, seszínű blézert, és alá egy roppant látványos és kicsit szexshopos hangulatú melltartót.

Ezt az összeállítás természetesen a férfias kalap miatt tűnik ki a többi hasonló közül: a zakó-blézer egy férfias viselet, amit ez a trend kb. a lehető legnőiesebb ruhadarabbal, a melltartóval kombinál. Az egyensúlyt kicsit a férfias viselet irányába billenti ez a kalap – önnek jobban tetszik így? Ha végignézte a fotókat, kérjük, szavazzon a kedvencére!