Már a múlt vasárnapi heti trendben is a Szigetre tekintettünk előre, most pedig még rendesen benne vagyunk a 2019-es fesztiválban, ezért maradunk a Szigetnél ezen a héten is. De ezúttal nem fellépőket, hanem fesztiválozókat mutatunk: olyan lányoktól kértünk fotót, akiknél megláttuk az utóbbi évek legfeltűnőbb és leghasznosabb kiegészítőjét, a legyezőt. Már tavaly is figyeltük a legyezőket, idén döntse el ön: kié a legjobb?

Texasi lány rózsaszín legyezővel

Amint az a borítóképen is látszik fent, és a képösszeállításban még jobban meg lehet nézni, ez a lány két sráchaverjával jött, és a fiúknak szintén volt legyezője. Sőt, jól tudják ők, hogy a legyező milyen kiválóan alkalmas pózolásra, szóval nekünk is bemutattak egyet-két jó pózt, úgy tűnt, a vérükben van a fanography. A lány egyébként azt mondta, hogy Texasból érkezett, míg a srácok hazája Dél-Afrika. Külön értékeltük a virágmintás legyezők szélét díszítő csipkét, nagyon egzotikus-titokzatos-autentikus!

Holland lány fehér legyezővel

De nem mindenkinek a kenyere a színes-drámai stílus, ez a holland lány például sokkal minimalistább szettet állított össze a fesztiválozáshoz. Az összeállításának az alapszíne fekete, de a legyezője fehér, az egészbe csak a shortján látható napraforgók visznek egy kis színt. A legyező mellett természetesen az övtáska is nagy trend már egy ideje, ez a lány a nyakában hordja az övét.

Fekete felsős lány spanyol legyezővel

Ennek a lánynak egy levegővel dicsértem meg a legyezőjét és kérdeztem meg tőle egyben, hogy honnan érkezett. Azt mondta, Spanyolországból, majd kiderült, hogy a legyező van Spanyolországból, és végül azt nem árulta el, hogy ő maga melyik országban él. De végülis úgysem ez a lényeg, hanem az, hogy megint itt egy nyakban hordott fekete övtáska és egy fekete felső, de ezúttal farmershorttal és napszemüveggel, plusz egy valóban látványos mintával díszített legyezővel.

Francia lány fehér legyezővel

Engem kicsit meglep, hogy egy színes nyári fesztiválra is milyen sokan jönnek el ugyanolyan feketében (a metálrajongókon kívül), de most itt egy üdítő kivétel. Ez a francia lány csak fehérbe, illetve világosba öltözött, ami a hőségben már önmagában praktikus, főleg legyezővel kombinálva. Levágott (sőt, letépett, sőt, szétcincált) szárú forrónadrágja fölött tényleg övként viseli ő a gyöngyházfénnyel csillámló övtáskát – ha ön szeretné tudni, hogy miért tartják a franciákat egy divatos nemzetnek, hát íme egy indok!

Holland lány piros legyezővel

És térjünk vissza a csupafekete szettekhez: a ruhái ennek a holland lánynak is mind sötétek. Na de ha ehhez képest a legyező meg piros, akkor rögtön minden meg van bocsátva, pláne ha az illető lány ilyen jól tudja, hogyan kell a haját egy jól irányzott legyezéssel fellibbenteni. Rajta is van övtáska egyébként, ő már zsinórban a negyedik övtáskás, és ő is övként viseli.

Magyar lány rózsaszín legyezővel

Ki tetszett a legjobban?

Lehet, hogy mi magyarok nem vagyunk olyan divatos nemzetnek elkönyvelve a világban, mint a franciák, de kinél láttuk az egyik legkülönlegesebb legyezőt, ami ráadásul csodásan harmonizált az öltözék többi részével? Hát egy magyar lánynál.

Ennek a színes legyezőnek csak az alapszíne a rózsaszín – egy tájképet ábrázol, rózsaszín égbolttal, és a lány egy olyan shortot visel, amit hasonló stílusú rajzok díszítenek, hasonló színvilággal. Egy fekete felsőn kívül bármi más valószínűleg már túl sok lenne ehhez az összeállításhoz – önnek hogy tetszik? Ha megnézte a teljes képeket a fotógalériában, kérjük, szavazzon!