Sajnos a nyár lassan, de biztosan véget ér, még ha egy komolyabb kánikulával is búcsúzik az augusztus. A szezonban igyekeztünk több szempontból is rámutatni 2019 legérdekesebb fürdőruha trendjeire, a láthatatlan úszódressztől egészen a hagyományos, de élénk színű darabokig. Utolsó kalandozásunk tárgyát az Instagram azon modelljei képezik, akik szégyentelenül megmutatnak bármit, amivel hangsúlyozhatják melleiket, vagy egyéb domborulataikat a bőséges like-áldás reményében.

CJ SPARXx

Az immár 34 éves Playmate sohasem a kifinomultságról volt híres, jelen esetben is arra az egyszerű férfiképzelgésre játszott rá, hogy miként festene egy kerekded modell, ha több számmal kisebb fürdőruhába préselné magát. Hát, így! Egyébként egész komoly hagyománya lett a "nem létező" fürdőruha daraboknak az elmúlt időszakban. Sőt, az Instagramon egyes modellek versenyt űztek abból, hogy ki tud olyan mikro-bikiniben pózolni, hogy leessen a követők álla, de az oldal még ne tiltsa le őket. 

Demi Rose

Rose kisasszony állítólag egy időre eltűnik a közösségi médiumok oldalairól, kárpótlásul megosztott egy (jógázós?) fotót, amin természetesen a hátsó helyeződött a középpontba. A brazil stílusú felöltő különösebb rásegítés nélkül is komoly hangsúlyt ad a fenéknek, azonban Rose egy olyan pózba vágta magát a medence szélén, hogy még az is elidőzzön az ülőgumóin, aki esetleg nem leli örömét az ilyen látványban. 

Playmate Iryna

Az orosz modell gyakorlatilag sportot űz abból, hogy le-le tiltsák az Instagram-fiókját. Persze ez mellékes, hiszen a kéjes minivideók és szexi fotók hoznak annyit a konyhára, hogy belefér, ha néha kap egy közösségi ejnye-bejnyét. A legújabb videójáról nehéz hosszabban értekezni, egyértelmű a célközönség, és az is világos, hogy Iryna nem szeret foltokban lebarnulni, így csak a lehető legszükségesebb textil-fedőréteget hajlandó csak magára venni. Az aranyszínű melltapasz és hasonlóan arany bikini alsó nem hagy sokat a képzeletre. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

my America's Got Talent audition tape should I try out?? 🤣 LINK IN BIO

Iryna (@playmateiryna) által megosztott bejegyzés,

Ona

A tanga-fetisiszta Ona fotója elmenne bármely stoner banda albumborítójának. Semmi extra, csak egy alig észrevehető tanga bikini alsó és egy leheletnyi felső, a többi meg rock 'n roll.

Chantel Zales

A roppant gazdag Zalesről már írtunk korábban is. Amellett, hogy imád a kamerák előtt "alig-ruhában" fotózkodni, rendszeresen hangsúlyozza, hogy telik neki kenyérre és botoxra is. A most közreadott fotón egy különleges, leginkább a las vegasi táncoslányok fellépőruhájára hajazó szettben lazulgat. A különleges, flitteres hatású fürdőruha elképesztő hangsúlyos dekoltázst kapott. 

Ezzel zárjuk is az idei fürdőruha bemutatóink sorát. Köszönjük a kitartó figyelmet. Jövőre ugyanitt, de egészen más szettekkel.