Mivel az év erre legalkalmasabb időszakát éljük, nem meglepő, hogy a hírességek sorra posztolják fürdőruhás fotóikat közösségi oldalaikra. Nem is húzzuk tovább a bevezetőt, hanem mutatjuk, hogy a minap melyik celeb milyen módon prezentálta magán aktuális kedvencét.

Kourtney Kardashian megmártózott a kerti medencéjében, valakit pedig megkért, hogy ugyan legyen már olyan kedves, és készítsen róla néhány fotót. Lehetőleg úgy, hogy végig a fenekén legyen a fókusz. Valamit üzen vele, de mit?

Emlékeznek még Alessandra Ambrosio biciklis képére? A múltkor azt fejtegettük, vajon viselt-e bikinifelsőt a modell. Most már biztosan állíthatjuk, hogy nem.

Candice Swanepoel fekete-fehérben mutatta meg aktuális kedvenc bikinijét, és valamiért némi türkiz is került a posztba. Nem értjük, de elfogadjuk.

Rosie Huntington-Whiteley a minap nemet mondott a nadrágra, és a posztja melletti szöveg alapján úgy tűnik, hogy a modell-színésznő a férje, Jason Statham ingében feküdt ki napozni.

Mint tudjuk, Kris Jenner, azaz a Momager mindent megtesz, hogy egyengesse és segítse gyermekei karrierjét. Ezúttal ugyan nem erotikus videóval promózza a lányát, csupán egy sokat mutató fotót töltött fel, de mindennek megvan a miértje, ugyanis Kim Kardashian az új fehérneműkollekcióját szerette volna minél szélesebb körben népszerűsíteni.