Ebben a posztban olyan fotókat talál, amiket hírességek osztottak meg a nyaralásukról az elmúlt kb. egy napban. Salma Hayekkel kezdjük, aki a Daily Mail szerint Görögországban nyaral most a férjével, François-Henri Pinault-val. Az 53 éves színésznő éppen bikiniben kávézott, amikor lefényképezték.

A fene tudja, hogy hol nyaral éppen Liz Hurley, vagy hogy nyaral-e egyáltalán, mindenesetre egy szemlátomást egzotikus helyen készült ez a kép, amivel az 55 éves brit színésznő ezt a vadi új rózsaszín köntöst reklámozza.

Vajna Tímeáék ugyan már hazajöttek, de úgy tűnik, maradt még publikálatlan fotó az ibizai üdülésről. Andy Vajna özvegye ma először a maszkviselésről merengett az Instagramon, utána pedig posztolta a fenekét.

icsoda véletlen: nálunk pont elmaradt a tűzijáték, Kendall Jenner viszont talált egyet egy tengerparton! A Kardashian-klán 24 éves tagjával most mindenki csillapíthatja tűzijáték-éhségét, mivel a poszt videókat is tartalmaz.

Nina Dobrev, a Vámpírnaplók most 31 éves sztárja szintén tengerpartról posztolt bikinis fotót. A kép feliratában azt a költői kérdést teszi fel, hogy vajon ki engedte meg annak az asszonynak, hogy ráálljon Dobrev csípőjére.

Kesha legutóbbi posztjára pedig egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket. A 33 éves énekesnő YouTube-os szépségvideóinak próbál hírverést csinálni az alábbi fotóval, amiből az alábbi már egy megvágott verzió. Az eredetit azért kellett lecserélni az Instagram szabályainak megfelelően, mert tartalmazta Kesha egyik mellbimbóját. A Reddit szorgalmas júzerei megőrizték az elsőnek kitett fotót is az utókornak, úgyhogy ha ön kíváncsi az alábbi fotó teljes verziójára, kattintson ide!