Ebben a posztban a magyar hírességekkel kapcsolatos friss híreket foglaljuk össze, kezdve azzal a ténnyel, hogy Vajna Tímea automatikusan eltűnő Instagram Storyban a következő szöveget osztotta meg 379 ezer követőjével:

Tudtad? A maszk annyira állítja meg a vírust, mint az alsógatya a fingot...

A fenti mondatból az következik, hogy a tudományos kérdésekben néha a többség által nem elfogadott nézeteket valló Vajna Tímea feleslegesnek tartja a maszkviselést, ami pedig a kormányzati rendelkezések szerint a szakemberek ajánlása alapján jelenleg kötelező többek között az üzletekben és a tömegközlekedésen a koronavírus megállításának érdekében.

FRISSÍTÉS:

Néhány héttel azután, hogy Vajna Tímea ezt közzétette, maga is koronavírusos lett.

További hírek:

  • Forgács Gábor 72 éves színész-humoristát prosztatarákkal műtötték, hat hét alatt lefogyott 104 kilóról 80-ra, írja a Blikk.
  • Bár vannak gondok Ördög Nóráék balatoni kisboltja körül, a sztárpár eldöntötte, hogy még egy üzletet fognak nyitni hamarosan, és mindezt a Borsnak jelentették be.
  • Nagy Feró szerepel a Hot! magazin legújabb számának címlapján azzal, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved. Az egykori rocksztárnak krónikus bronchitise, azaz hörghurutja van.
  • Ért pár trauma ezekkel az átkozott állatokkal, ezért nem szeretem őket” – mondja Szabó Győző a Blikknek a kutyákról. A színész azonban dolgozik azon, hogy legyőzze a félelmét, ugyanis a családban azt tervezik, hogy nemsokára vesznek egy kutyát.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea a maszkviselés ellen kampányol az Instagramon

„A maszk annyira állítja meg a vírust, mint az alsógatya a fingot” – írja Vajna Tímea. A további hírekben: Forgács Gábort rákkal műtötték, Ördög Nóráék új boltot nyitnak.

108 · Aug 21, 2020 10:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments